The Secret Garden Party - UK

Seecret Garden Party, Cambridgeshire

The Secret Garden Party - UK

Ako se volite glupirati, zabavljati u kratkim kupaćim gačicama nauljani s tonu ulja, ovo je festival za vas. Festival se održava uz jezero, a glavna tema ovogodišnjeg festivala je “Childish Things” – dakle, dudice, pelene i bebi kolica su dozvoljena! Nikako ne smijete propustiti i godišnje gađanje bojama u prahu koje će se održati u nedjelju. Savršeno za povratak u mlađe dane.

Datum: 23. – 26. srpnja 2015.
Web: www.secretgardenparty.com
Ulaznica: 149,50 £ za vikend kartu za kamp

Somersault, Devon

Somersault Festival UK

Ovaj će se festival ove godine održati po drugi put, nešto u stilu Oxfordshire verzije festivala koji se održao prije četiri godine – relativno mali, totalno zabavan i pomalo quirky. Ovaj festival je više obiteljski i dobrodošli su svi – obitelji, parovi, studenti, školarci. Posebnost ovog festivala su off site aktivnosti poput surfanja i vožnje pedalinama na obližnjem Croyde Bayu ili penjanje po stijenama u Castle Rocku.

Datum: 23. – 26. srpnja 2015.
Web: www.somersaultfestival.com
Ulaznica: 150 £ za vikend

Kendl Calling, Cumbria

Kendal Calling

Ovo je jedan od onih festivala koji će zabaviti široku publiku. Bilo da bježite od kuće u potrazi za odličnim vikendom ili ste roditelj kojemu je potrebno maknuti se od klinaca barem na dva dana. Održava se u Lowther Deer parku, točnije na velikim zelenim prostranstvima parka, a ove godine ovo će biti 10. godina postojanja festivala. Svakako isprobajte i vlastito pivo festivala: KendALE i Oh Dear.

Datum: 30. srpnja – 2. kolovoza 2015.
Web: www.kendalcalling.co.uk
Ulaznica: 119 £ za vikend

Standon Calling, Heartgordshire

Standon Calling UK

Ovaj festival organizira se na privatnom posjedu Standon Lordshipa, a to je zapravo boutique festival koji je nastao iz jedne obične vrtne-roštilj zabave davne 2001. godine. Ako planirate na ovaj festival svakako ponesite kupaći – zatrebati će vam!

Datum: 31. srpnja – 2. kolovoza 2015.
Web: www.standon-calling.com
Ulaznica: 117 £ za vikend kampiranje

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here