Krenete li na sjever Hrvatske u potrazi za avanturizmom, ovo su mjesta koja morate posjetiti.

Aktivni odmor u donjem Međimurju

Sportski duh zadovoljite u Prelogu gdje se nalaze Hotel Panorama i DG_SPORT Rekreacijski centra***. Tu ćete zadovoljiti sve svoje potrebe za aktivnim odmorom, a blizina rijeke Drave osigurat će vam mjesto za trčanje, vožnju bicikla ili šetnju. Odmorite se možete u udobnom i modernom smještaju, a svoj boravak začiniti à la carte ponudom međimurskih i ostalih svjetskih kuhinja.

Tvornica dobrih emocija u Zasadbregu

Ako ste avanturističkog duha, morate posjetiti Tvornicu dobrih emocija. Accredo centar nalazi se u Zasadbregu. 100 km od Zagreba, najpoželjnije je mjesto u sjeverozapadnoj Hrvatskoj ako tražite adrenalin. Vrlo ugodan i uređen ambijent centra prilagođen je za druženje na otvorenom uz bezbroj sprava i zabavnih programa koji će vas oduševiti.

accredo

Kad nastupi zima, selite se u rustikalno uređenu kuću. Rado će za vas organizirati i različita događanja kao što su team building, školski izleti, rođendani, momačke i djevojačke zabave, prigodne godišnjice, završnice, otkačena vjenčanja i ostalo po vašem guštu. U vodiču Zima na sjeveru pronađite popust na njihove usluge.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here