Apartmani i sobe Rea smjestili su se u malom mjestašcu Brezovcu u općini Sveti Martin na Muri. Između brežuljaka, međimurskih gorica i rijeke Mure moguće je pronaći smještajne jedinice čiji su vlasnici postali prvi privatni iznajmljivači na području najsjevernije, turistički razvijene hrvatske općine.

10 godina kvalitetnog poslovanja

Ideja o pokretanju kvalitetne smještajne ponude u prirodi okruženoj prekrasnim krajolicima, „kuhala se” u vlasniku neko vrijeme. Boraveći puno u austrijskim skijalištima i toplicama, stekao je nova znanja, iskustva i ideja na temu obiteljskog turizma. Odlučio ih je iskoristiti i sa svojom obitelji postati iznajmljivač privatnog smještaja visoke kvalitete. Dokaz da se radi o visokoj kvaliteti jest činjenica da Apartmani i sobe Rea uskoro slave deset godina i sve su poznatiji i priznatiji. Tome svjedoče i gosti koji su uslugu isprobali. Na njihovoj stranici možete pročitati zadovoljstvo „prekrasnim krajolikom, simpatičnim i gostoljubivim ljudima te lijepo uređenim i čistim apartmanom”.

U njihovoj su ponudi dva apartmana (jedan za do 4, a drugi za do 5 osoba) i dvije sobe, svaka za dvije osobe. Sve sobe opremljene su LED televizorima, klimom, opremljenom kupaonicom. Apartmani sadrže kompletno opremljenu kuhinju, a sobe sadrže minibar. Visokokvalitetnu opremu i namještaj u prostornim smještajnim jedinicama nadopunili su svojom dostupnošću 0 – 24 sata za ustupanje informacija koje su gostima potrebne i rješavanje bilo kakvih problema. Lijepo uređeno dvorište puno cvijeća krasi objekt.

Prednosti odsjedanja u Apartmanima i sobama Rea

Apartmani i sobe Rea, osim visoke kvalitete usluge i opreme, privlače idealnom lokacijom. Brezovec je dobro povezan sa Svetim Martinom na Muri i nalazi se u blizini Termi Sveti Martin. Gostima Apartmana i soba neograničeno korištenje bazena uključeno je u cijenu najma.

Ovaj smještaj na idealnoj je lokaciji za one kojima je cilj pješke, na dva ili četiri kotača istraživati čari gornjeg Međimurja, a sadržaja za istraživanje ne nedostaje. Cesta kojom su povezani s Termama Sveti Martin pogodna je za rekreativce i aktivne sportaše. Na pješačko-biciklističkoj stazi, pogodnoj za panoramsko pješačenje i vožnju biciklom, u svako doba godine moguće je vidjeti rekreativce. To su najčešće biciklisti koji istražuju nizine i brežuljke. Svjesni toga, domaćini su osigurali besplatnu bike garažu s potrebnim alatom.

U vodiču Zima na sjeveru, koji možete preuzeti ovdje, možete naći posebnu ponudu koju su za goste pripremili tijekom blagdana. Izrežite kupon s 15 % popusta i za 612 kuna rezervirajte 2 noćenja i 3 dana neograničenog korištenja bazena za dvije osobe u LifeClass Termama Sveti Martin.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here