Foto: Luc Mercelis / Flickr

Ako ste se spremali na putovanje u grčku prijestolnicu Atenu ili španjolsku turističku destinaciju Barcelonu, Croatia Airlines ima pravu ponudu za vas!

Ponuda se odnosi na povratne avio karte za letove Croatia Airlinesa iz Hrvatske za Atenu s polaskom iz Dubrovnika, Splita ili Zagreba te iz Hrvatske za Barcelonu s polaskom iz Zagreba, Dubrovnika, Splita Pule i Zadra, a cijene se odnose na povratne avio karte i uključuju pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje avio karte (TSC) za kupnju online. Još jedna dobra stvar ove ponude je ta što je u cijenu uključena i prtsljaga, i to do 23 kg po osobi!

Zašto Atena?

Atena

Atena je prijestolnica i najveći grad Grčke smješten na polutoku Atici, a ujedno i jedan od najpoznatijih gradova uopće. Nazvan je u čast božice civilizacije, mudrosti, snage, pravednog rata, tkanja, metalurgije i obrta. Atena se često naziva kolijevkom zapadne civilizacije zbog svojih kulturnih doprinosa tijekom svoga zlatnog doba – 5. i 4. stoljeća prije Krista. Taj nekoć moćan grad država danas je istinska sredozemna prijestolnica koja nikoga svojim ozračjem neće ostaviti ravnodušnim. Istražite Atenu i njene zadivljujuće arheološke spomenike. Razgledajte ostatke mikenske kulture poput palača, grobnica i statua na antičkoj Akropoli – a svakako posjetite hram Partenon. Razgledajte i atenske muzeje, te posjetite najstariju gradsku četvrt – Plaka – i počastite se ručkom u njenim poznatim restoranima.

Zašto Barcelona?

Barcelona
Foto: Don McCullough / Flickr

Barcelona, ljepotica Sredozemlja i svjetska prijestolnica modernizma, na svakom nam koraku raskošno otkriva više od dvije tisuće godina svoje povijesti. Grad je utemeljio Hamilkar Barca, Hanibalov otac, i od svoga osnutka u 3. stoljeću prije Krista nije prestao rasti. Barcelona je danas uvijek živa metropola s gotovo četiri milijuna stanovnika i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Razgledajte Sagradu Familiu, Picassov muzej, kao i gradske zgrade pod zaštitom UNESCO-a: Palaču katalonske glazbe i Bolnicu sv. Križa i sv. Pavla. Pogledajte nogometni klub Barcelona na djelu, ali i zavodljive ritmove španjolskog flamenca u nekom lokalnom klubu ili restoranu.

Uvjeti

 • Razdoblje kupnje aviokarata: od 9. ožujka do 18. listopada 2015.
 • Razdoblje putovanja – letovi za Atenu: od 9. travnja do 18. listopada 2015. g.
  – direktni letovi iz Dubrovnika za Atenu utorkom, četvrtkom i nedjeljom (od 9. 4. do 18. 10. 2015.)
  – direktni letovi iz Splita za Atenu subotom (od 2. 5. do 3. 10. 2015.)
  – letovi iz Zagreba za Atenu utorkom, četvrtkom i nedjeljom s međuslijetanjem u Dubrovniku (cijena već od 139 €) te subotom preko Splita (cijena već od 171 €)
 • Razdoblje putovanja – letovi za Barcelonu: od 29. ožujka do 22. listopada 2015. g.
  – direktni letovi iz Zagreba četvrtkom i nedjeljom, te utorkom od 28. travnja 2015.
 • Minimalan boravak: 3 dana ili vikend
 • Promjene: nisu dopuštene
 • Povrat novca: nije dopušten (osim za dio pristojbi)
 • Broj mjesta po navedenim cijenama na svakom je letu ograničen.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here