Svi ste čuli za low budget avio kompanije i popularne karte za europske metropole koje možete kupiti već za 8 eura, no puno mojih prijatelja tvrdi da je to jednostavno nemoguće. Iz prve ruke tvrdim vam da je moguće. Ja sam točno 8 eura platio povratnu avionsku kartu od Trsta u Italiji do Birminghama u Engleskoj. U tih 8 eura bile su uračunate takse, no nije bila uračunata prtljaga kao ni cca 5 eura za plaćanje koje uzima MasterCard.

Donosim vam nekoliko savjeta kako do najjeftinije avionske karte.

  1. Za najbolje cijene avio karata posjetite našu stranicu za rezervaciju avio karata koja je jedna od rijetkih tražilica avio karata koja omogućuje pretragu Low Budget letova.
  2. Ako nemate fiksno definirani datum, najbolje je da pretražujete avionske karte za više različitih datuma. Tada su šanse puno veće da pronađete kartu koja vam cjenovno najbolje odgovara.
  3. Nemojte se ograničiti samo na jednu zračnu luku. Dakle, ako ste iz Zagreba, nemojte tražiti karte samo iz Zagreba, već proširite svoju pretragu na nama najbliže zračne luke: Budimpeštu, Ljubljanu, Zadar, Rijeku i Pulu.
  4. Ako ste pronašli jeftinu kartu primjerice iz Budimpešte, stavite si na papir koliki su vam troškovi do tamo. Povratna željeznička karta do Budimpešte košta cca 200 kuna, a ako putujete iz Mađarske (netko vas odbaci do najbližeg kolodvora preko granice), kartu možete kupiti čak i do aerodroma. Nemojte si dozvoliti da vam ukupna cijena karte s putom do Budimpešte bude skuplja nego da ste rezervirali kartu iz Zagreba.
  5. Je li prtljaga uračunata u cijenu ili ne? Morate znati da neke avio kompanije, pogotovo one Low Budget dodatno naplaćuju prtljagu, pa čak i onu koju nosite sa sobom u zrakoplov (ručnu prtljagu).

Sretno s pretragom, a ako zapnete, slobodno mi se javite, drage volje ćemo vam pomoći u potrazi za najjeftinijom kartom!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here