Želite na odmor, a niste sigurni gdje? Razmislite o odmoru u Londonu, Bristolu ili Manchesteru i to po cijeni nižoj od 300 kuna za avio kartu.

3Bristol iz Zadra (i natrag) za 290 kuna

Bristol je grad smješteni na zapadnoj obali Engleske poznat po ostacim tvrđave iz normanskog razdoblja i katedrali koja potječe iz 12. stoljeća. Bristol ima mnogo očuvanih tradicionalnih engleskih građevina, posebno iz razdoblja dinastija Tudor i Stuart. Sredinom 19. stoljeća nastale su građevine koje kopiraju bizantski stil gradnje.

1.4. – 4.4. 2017. >> Rezerviraj ovdje

2London iz Zadra (i natrag) za 223 kune

London

O Londonu ne trebamo pisati pretjerano puno. Svi znamo da ćete u ovom gradu pronaći sve što želite. Odaberite između kazališne predstave na West Endu, ručka u restoranu Jamie Olivera, posjeta Kensington palači ili jednostavno obavite shopping. Naš vodič kroz London potražite ovdje. Tu su i brojne besplatne atrakcije, a koje su to vidite ovdje.

1.4. – 18.4. 2017. >> Rezerviraj ovdje

1Manchester iz Zadra (i natrag) za 297 kuna

Foto: The Warehouse Project Manchester Facebook

Osim što je poznat po nogometu, Mancheste je svakom tko ga je posjetio dobro poznat i po brojnim muzejima. Posjetite Muzej znanosti i industrije (MOSI) koji je jedan od boljih u gradu, a ako vam muzeji nisu zanimjivi, noćni život je ovdje iznimno dobar. Raspitajte se tko svira u “The Warehouse Projectu” ili “Sankeysu”, a ako nema koncerata vama poznatih izvođača, posjetite jedan od brojnih barova Northern Quartera.

8.4. – 18.4.2017. >> Rezerviraj ovdje

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here