Mnogi od vas nam pišete u Inbox s raznim pitanjima oko smještaja u Budimpešti, pa evo. Odlučio sam vam dati preporuku jeftinog, izrazito udobnog i dobrog smještaja u samom centru grada. Naime, mi u Budimpeštu putujemo gotovo jednom u dva mjeseca, jer često upravo iz Budimpešte letimo prema ostatku Europe. Cijene su iz Budimpešte mnogo povoljnije nego li iz Hrvatskih zračnih luka, a dobra stvar je ta da uvijek dođemo dan prije, prespavamo i odmorimo se prije leta te smo za jutarnji let spremni najbolje moguće.

Budimpešta - glavni grad Mađarske / Foto: Vikend Manijaci
Budimpešta – glavni grad Mađarske / Foto: Vikend Manijaci

Puno smo tražili i promijenili smo zaista puno hotela i hostela, no zadnji smještaj koji smo otkrili ima sve prednosti koje tražimo. Dakle uvjeti su, centar grada, besplatni parking (ulice oko hostela), čiste i lijepe sobe, kuhalo za vodu u kuhinji (ipak smo velike kavopije) i ljubaznost osoblja.

>> Rezerviraj ovaj hostel ovdje već danas

49213972
Blagavaonica u hostelu

Sve to pronašli smo u Baroque Hostelu Budapest koji je smješten pokraj Gradskog parka i svega 200  metara od Trga heroja.

49213967
Jedna od soba u hostelu

Na raspolaganju su vam zaista lijepo uređene sobe, one privatne, ali i one dijeljene, a svima je na raspolaganju i dnevni boravak, kuhinja i TV sa satelitskim programima (izbjegavajte TV ako ste u Budimpešti – otkrijte nešto novo). Hostel se nalazi na svega 500 metara od toplica Széchenyi i dvorca Vajdahunyad, 8 minuta vožnje od Državne opere i 7 minuta vožnje od trgovačkog centra Westend.

>> Rezerviraj ovaj hostel ovdje već danas

31184006
Ovdje je i predivno uređena terasa

Sve u svemu, planirate li kakav vikend u Budimpešti ili jednostavno želite samo prespavati prije/nakon leta, Baroque Hostel u Budimpešti je naša preporuka!

>> Rezerviraj ovaj hostel ovdje već danas

58662454
Dnevni boravak opremljen je zaista sa stilom

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here