Connect with us

Savjet

Preuzmi turistički vodič “Karlovac, Ozalj, Ribnik”

Besplatno preuzmite turistički vodič koji će vam olakšati boravak u Karlovcu, Ozlju i Ribniku i upoznajte najbolje od Zelenog srca Hrvatske.

Vodič sadrži i brojne korisne informacije kao što su važni brojevi telefona, popisi restorana i prijedlozi tradicijskih jela, informacije o turističkim atrakcijama, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima te preporuke smještajnih kapaciteta, a tu su i brojne ideje za izlete, kao i savjeti kako najkvalitetnije provesti vrijeme u destinaciji.

Vodič je izdan u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Karlovca, Turističkom zajednicom Grada Ozlja te članovima PPS Destinacije “Zeleno srce Hrvatske”, a dostupan je na hrvatskom i engleskom jeziku. Dostupan je potpuno besplatno za preuzimanje s interneta te u tiskanom obliku u turističkim zajednicama diljem PPS destinacije.

Vodič je samo jedan od proizvoda Marketing agencije SCRIBO PR iz Čakovca koja iza sebe ima već nekoliko sličnih publikacija te turistički portal www.vikendmanijaci.com na kojem možete saznati sve što vas zanima o kvalitetnim putovanjima u vlastitoj organizaciji.

Nastavi čitati
Oglas
Klikni i komentiraj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Popularno