Ako volite dobru hranu, imamo dobru vijest za vas. Naime, u Čakovcu je otvoren dugoočekivani restoran, franšiza poznatog lanca restorana Mundoaka, upravo onakav kakvog poznajemo u Zagrebu. Iako s drugačijim interijerom, Mundoaka u Čakovcu imati će već poznati koncept i filozofiju branda, a upravo se ona temelji na lokalnim jelima i zdravim domaćim namirnicama.

Mundoaka Čakovec (3)

“Na korak od ulaska s Trga Bana Jelačića u Petrinjsku ulicu, smjestio se lokalčić čije ćete ime teško zapamtiti od prve, ali ćete se okusa i atmosfere i te kako dugo sjećati.” Upravo su to riječi kolege Ribafisha, koji je prije nešto manje od godinu dana recenzirao zagrebački restoran, no sigurni smo da će se iste riječi moći aplicirati i na čakovečki.

Mundoaka Čakovec (2)

Šefa kuhinje Marka Palfija i ne treba pretjerano hvaliti jer su sve najbolje riječi o njemu već više puta iznesene, a upravo je on glavni krivac za otvaranje Mundoake u Čakovcu. Američka filozofija poslovanja i investiranja koju su donijeli Tom Novak i Jimi Pierre Antoine uz međimursku kreativnost kuhanja s autorskim potpisom Marka Pafija rezultirala je zasigurno jednim novim turističkim proizvodom, kakav u Međimurju zasigurno nedostaje.

Marku i ekipi želimo sve najbolje u poslovanju, a uskoro vam donosimo i vlastite recenzije nekih od jela čakovečke Mundoake.

Više informacija:

Adresa: Trg Republike 5, Čakovec
Telefon: +385 40 385 035
Radno vrijeme: 08:00 – 23:00

Fotke: Lovely Medjimurje / LM Komunikacije

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here