Cinque Terre: veduta di Manarola, La Spezia (La Spezia, Cinque Terre, Manarola)

Olakšanje nam je već stiglo početkom siječnja jer je već prvi petak u godini bio neradni dan. Blagdan Sveta tri kralja mogli smo spojiti s vikendom i provesti ga na skijanju u obližnjoj Sloveniji. Ako ne volite skijanje, donosimo vam alternativu – sanjkanje, baseboarding ili vožnju psećim zapregama. Ako smo vas zainteresirali, klik na članak na linku.

U veljači ne spajamo niti jedan vikend, ali ipak ovo je mjesec zaljubljenih. Valentinovo nam pada u utorak, pa eto prilike da svoje bolje polovice odvedete u LifeClass Terme Sveti Martin u Svetom Martinu na Muri. Spojite ponedjeljak i utorak i uživajte u blagodatima Međimurja. Cijene smještaja su jeftinije nego vikendom, pa eto još jednog razloga zašto bi trebali razmisliti o ovoj izvrsnoj relaksaciji povodom dana zaljubljenih.

Irska

Ožujak je mjesec u kojem se nećemo previše nauživati, jedino što nam preostaje je veseliti se 21.3, odnosno prvom danu proljeća. Ako ste ljubitelj piva, blagdan Svetog Patrika je 17.3., odnosno u petak. Ryanair gotovo stalno nudi jeftine letove prema Irskoj, pa je za one kojima trošenje godišnjeg odmora na pivsku avanturu ne predstavlja nikakav problem ovo pun pogodak. Ako se odlučite na odlazak, na linku saznajte zašto nikako ne smijete propustiti probati Guinness.

Slijedi travanj – mjesec dobre hrane i debljanja. Uskrs pada u nedjelju, a zatim slijedi Uskršnji ponedjeljak, što znači 4 dana uživanja ako spajate i petak. Naša preporuka je da svakako posjetite Rim. U članku vam donosimo kako provesti 24 sata u Rimu, a klikom na link možete saznati cijene letova. Iz iskustva znamo da su najjeftiniji oni iz Budimpešte.

Rim je savršeni za vikend odmor
Rim je savršeni za vikend odmor

Svibanj započinjemo produženim vikendom u trajanju od 3 dana, jer nam slijedi Praznik rada koji pada na ponedjeljak. Vrijeme je već toplije pa bi mogli otputovati u Prag. Sve o ovoj češkoj prijestolnici kao i o ostalim zanimljivostima možete saznati na linku. Jeftin smještaj možete rezervirati na sljedećoj poveznici – link.

Prague - Pivo - Češka (6)

Lipanj nas časti s čak 2 praznika koja padaju na četvrtak, pa ako ste u mogućnosti spajati Tijelovo koje pada na 15.06. i Dan Antifašističke borbe koji pada na 22.06. dobivate dva produžena vikenda za redom. Oni snalažljivi uspjet će ovih 8 dana iskoristiti na najbolji način. Naša preporuka je svakako odlazak u Italiju. Ako putujete sa Zagrebačkog aerodroma, obavezno iskoristite Stop and Fly valet parking po jeftinoj cijeni. Ali pazite, u Italiji se morate držati određeni pravila. Koja su to donosimo na linku

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here