hrvatska

najnovije

Požega
Požega, ovaj bajni hrvatski barokni grad smjestio se u Požeško-slavonskoj županiji. Dođite i upoznajte ovo mjesto zanimljivo 365 dana u godini.
Planinarske oaze
Ako tražite mjesto gdje ćete pokazati planinarske sposobnosti, upoznajte planinarske oaze Slavonije i zaboravite na vrijeme. Slavonske planine vas čekaju.
Pakrac
Pakrac je dom prvom hrvatskom novcu, kovačnicama, najmlađem muzeju, kissing spotu, Omanovcu i mnogim drugim sadržajima. Upoznajte ga!

Vrijeme

Zeleno Srce Hrvatske
hotel villa magdalena
Hotel Villa Magdalena postaje vodeći mali hotel u kontinentalnoj Hrvatskoj. Provjerite ponudu i rezervirajte svoj odmor u idiličnim Krapinskim Toplicama.
advent u karlovcu
Prvi Advent u Karlovcu održat će se od 15. do 30. prosinca 2017. Saznajte što vas sve čeka i vidimo se uz kuhano vino i tradicionalne specijaltete.
ZImska čarolija u Kutini kreće od subote, 9. prosinca i traje sve do sredine siječnja sljedeće godine. Prepustite se uživanju i upijte blagdanski ugođaj.
zeleno srce
Zeleno srce Hrvatske te daruje. Sudjeluj u nagradnom natječaju, nauči nešto o ovoj predivnoj destinaciji i na kraju uživaj u nekoj od 5 nagrada.
adventura
Adventura 2017. omiljena je šibenska manifestacija i jedini plastic-free advent u Hrvatskoj. Provjerite program i vidimo se u Šibeniku!