Uskoro stiže snijeg koji će svima koji ostavljaju svoje automobile na aerodromu zadavati velike muke. No, mi smo za parkiranje u Zračnoj luci Zagreb pronašli rješenje. To je Stop and Fly – usluga valet parkinga o kojoj smo nedavno pisali na našem portalu. Konačno se netko kod nas sjetio pokrenuti ovu inicijativu, a pošto puno putujemo, zbog ovoga smo izrazito sretni. U nastavku saznajte kako do 1 dana besplatnog parkinga.

U suradnji sa Stop and Fly darujemo 1 dan besplatnog parkinga u blizini Zračne luke Zagreb. Kao što smo pisali u prethodnom članku, Stop and Fly je usluga valet parkinga po izrazito jeftinoj cijeni od samo 70 kuna na dan. Valet parking funkcionira na način da sami ne morate tražiti parking i brinuti o tome gdje ćete ostaviti auto, već to za vas odrađuje netko drugi – i to na najsigurniji način.

Zašto koristiti Stop and Fly?

Stop and Fly će vašeg ljubimca dopremiti na sigurno, jedino za što se morate pobrinuti je da ih na vrijeme kontaktirate. Prilikom odlaska u Zračnu luku Zagreb dovoljno je samo nazvati na 0911884400 i dogovoriti vrijeme dolaska na aerodrom. Kad stignete, čeka vas spremna Stop and Fly ekipa koja će pokupiti vaš auto i odvesti ga na siguran natkriven parking koji je pod video nadzorom. Jedino što još morate je dogovoriti kad se vraćate i auto vas čeka spreman ispred zračne luke. Možete čak dogovoriti pranje vozila i kemijsko čišćenje.

Kako do nagrade?

Sve što je potrebno je da ispod ovog odlomka upišete mail adresu na koju će vam stići obavijest o osvajanju 1 dana besplatnog parkiranja. U nastavku slijede pravila.

[newsletter_signup_form id=2]

Pravila nagradnog natječaja

 1. Organizatori nagradnog natječaja su Scribo PR j.d.o.o. i Nikol95 Usluge d.o.o.
 2. Natječaj traje od objave članka u ponedjeljak 19. prosinca do 27. prosinca 2016. u 23:59 sati.
 3. Uvjet za sudjelovanje u natječaju je upis Vaše osobne važeće mail adrese i opisa «zašto volite putovati» u za to predviđeno polje.
 4. Maloljetne osobe nemaju mogućnost sudjelovanja u ovom natječaju.
 5. Nakon isteka roka za prijave, pobjednici će o nagradi i mogućnošću korištenja iste biti obaviješteni putem upisanog maila.
 6. Pobjednik natječaja osvaja 1 dan besplatnog parkinga na Stop and Fly parkiralištu u blizini Zračne luke Zagreb.
 7. Sudionici ne mogu potraživati nikakvu financijsku naknadu povezanu sa sudjelovanjem u natječaju.
 8. Dobitnici nagrade imaju mogućnost nagradu iskoristiti najkasnije do 31.01.2017.
 9. Nagradni natječaj može se izvanredno prekinuti u slučaju nastanka okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo na promjenu pravila natječaja u slučaju postojanja za to opravdanog razloga.
 10. Nagradu nije moguće zamijeniti za novac.
 11. Sudjelovanjem u natječaju svaki sudionik prihvaća navedena pravila.
 12. Sudjelovanjem u natječaju svaki natjecatelj organizatorima nagradne igre (Scribo PR j.d.o.o. i Nikol95 Usluge d.o.o.) daje pravo korištenja njihovih mail adresa u svrhu slanja novih ponuda i novosti od strane organizatora. Sudionik natječaja se u bilo kojem trenutku može odjaviti s liste putem koje će primati novosti iz ponude i informacije bez prethodno navedenog obrazloženja prema organizatorima.
 13. Svaka povreda pravila automatski isključuje sudionika iz natječaja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here