Što se sprema kod nas doma? Kako će novogodišnju noć provesti oni koji su odlučili cupkati u ritmovima glazbe na mnogim hrvatskim trgovima? Sve ovisi o ukusima i društvu koje će vas pratiti, ovo je program za doček nove godine na hrvatskim trgovima.

Zagrepčani još uvijek nisu objavili tko će zabavljati razdragano društvo na glavnom trgu, ali zato se zna da će u zagrebačkoj Areni partijanere zabavljati jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a Armin van Buuren.

Varaždinci će i ove godine ugostiti mnoge trkače jer točno u ponoć počinje slavna Novogodišnja utrka gradom. Na Kapucinskom trgu sve prisutne zabavljat će grupa Vatra. Riječani su se svojski potrudili da im glazbeni program u zadnjoj ovogodišnjoj večer bude šarolik. Sam program na Korzu započinje u 21.45 sati kada na scenu stupaju riječki bendovi Izet i Borgie, nakon njih slijedi En Face, a u 23.00 sata Korzom će se prožeti pjesma nezaboravnog Gibonnia. Nakon njega, negdje iza 1 iza ponoći svim prisutnima zasvirat će Belfast Food koji će ih otpratiti u prvu novogodišnju noć.

Doček nove godine
Doček nove godine

Zadrani su svojim gostima pripremili pomalo neobičnu glazbenu kombinaciju. Tomislav Bralić i Klapa Intrade na pozornicu stupaju u 22.30 sata, a nakon njih okupljeno društvo zabavljat će Ivan Zak. Šibenčani će ove godine imati pravu glazbenu poslasticu jer će ih u novu 2017. godinu uvesti neponovljivi Massimo Savić. Međimurce će na središnjem gradskom trgu u Čakovcu zabavljati grupe Noćna smjena i October Light. Dubrovčani ove godine malo odskaču od postavljenih standarda te će sve prisutne na trgu sv. Vlahe zabavljati Doris Dragović i Jole. Ni otočani nisu zaboravili na dobru zabavu, tako će sve okupljene na otoku Rabu zabavljati Jelena Rozga.

Doček nove godine
Doček nove godine

Slavonci isto tako spremaju bogat program na svojim trgovima. Tako će Osječani uživati u izvedbama Vigor Bend-a. Uz kuhano vino, Požežane će grijati i tamburaši, svirka započinje u 23.00 sata. Vukovarci sada već tradicionalno dočekuju novu godinu na trgu Republike Hrvatske, a ove godine zabavljat će ih grupa Babylon i tamburaški sastav Allegro. Gradski perivoj u Lipiku ove će godine biti poprište novogodišnjeg zabave ispod grijanog šatora, a sve prisutne zabavljat će grupa Tajna. Bjelovarčani će novogodišnjim dočekom ujedno obilježiti i kraj manifestacije Božić u Bjelovaru. Sve prisutne na gradskom će trgu zabavljati grupa Petica. Tradicionalni doček nove godine u središtu karlovačke Zvijezde, na trgu bana Jelačića, biti će u rock znaku jer će sve pristune zabavljati rock band The Trio i grupa Gretta.

Nikako nemojte zaboraviti i na doček nove godine u Fužinama. Sada već tradicionalni doček točno u podne ugostit će mnogobrojne posjetitelje koji će si, uz vatromet, kobasice i kuhano vino, prvi u Hrvatskoj zaželjeti sve najbolje u novoj 2017. godini.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here