Doček Nove godine u Šibeniku ove će godine biti zaista pravi spektakl. Nastup Dubioze Kolektiv koja će Šibenčane ponovno uvesti u Novu godinu vrhunac je odlične koncertne sezone u Šibeniku koji se tako svrstao uz bok nacionalnim, urbanim središtima.

Doček Nove godine u Šibeniku

Od tog hladnog dočeka 2015. godine, kad su se zainteresirani s Dubiozom prvi put sreli, a i rastali, momci iz bosanskohercegovačke ska/reggae/punk/rock atrakcije izdali su dva iznimno uspješna albuma, odradili turneju po Europi, gostovali na poznatim glazbenim festivalima i na kraju – nedavno trijumfirali u Areni Zagreb pred čak 17 tisuća posjetitelja od kojih su svi složni – Dubioza Kolektiv nikad nije bila jača!

Doček Nove godine

Takva Dubioza vraća se u Šibenik, samo ovoga puta, umjesto u Dolac – direktno na Poljanu koju će, posljednji put prije no što promjeni svoju vizuru, dupkom napuniti.

Doček Nove godine

I stoga je odgovor na – Opet Dubioza? – Da, opet Dubioza. Doduše, još bolja Dubioza u još boljem Šibeniku.

Doček 2017. godine upotpunio je veličanstven vatromet

Pogledajte kako izgleda bajkoviti prosinac u Šibeniku

Magical Christmas – Šibenik

Magical Christmas :-)Prisjećamo se prošlogodišnje čarolije <3

Posted by Visit Šibenik on Freitag, 2. Dezember 2016

Jedino što je od 2015. ostalo isto jest činjenica da Šibenik OPET ima najbolji doček u Hrvatskoj 😊

Doček Nove godine

Doček Nove godine ovdje će zaista biti spektakl, a to nije sve. Prije Dubioze pozornicom će vladati Elemental koji je opet na dočeku (jer ste vi to željeli)!

Doček Nove godine

A što do dočeka? Uživajte na ovogodišnjoj Adventuri

Na ovogodišnjoj Adventuri imate prilike vidjeti proizvode i usluge 24 najbolja izlagača, i to u produljenom radnom vremenu. Adventske kućice možete posjetiti svakoga dana od 10 ujutro do 23 sata, a vikendom i dulje, do 1 sat u noći.

Doček Nove godine

Sve o Adventuri i programu pročitajte na linku. Vidimo se na Poljani uz Dubiozu Kolektiv i Elemental! Op op opa, pripremite se za najbolji doček!

Tekst i fotografije: PR, Turistička zajednica Grada Šibenika

Pratite sve informacije o događaju na Facebook stranici te web stranici Turističke zajednice Grada Šibenika i Turističke zajednice Šibensko-kninske županije.

Adventura u ŠibenikuAdventura u Šibeniku

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here