FLIXBUS akcija

S Flixbusom iz Osijeka prema Varaždinu, Čakovcu te prema njemačkim gradovima za 9,00 HRK

Flixbus akcija samo za one najbrže. Karte su dostupne kratkoročno u periodu od 27.9. do 28.9. te vrijede za sva putovanja od 5. do 25.10. na relaciji Osijek – Karlsruhe uključujući sve FlixBus destinacije na Podravskoj magistrali. Karte se mogu kupiti putem www.flixbus.hr, FlixBus mobilne aplikacije ili na kioscima Tiska.

FLIXBUS akcija

FlixBus, europski br.1 u prijevozu putnika autobusom, samo za najbrže, osigurao je ograničeni broj karata  po cijeni od 9 kuna. Karte će biti dostupne od 27.09. do 28.9. putem www.flixbus.hr, besplatne FlixBus mobilne aplikacije ili na kioscima Tiska za sva putovanja na relaciji Osijek – Karlsruhe uključujući sve FlixBus destinacije na Podravskoj magistrali. Tako će FlixBus putnici moći putovati iz Osijeka, Slatine, Virovitice, Koprivnice, Varaždina ili Čakovca prema najpopularnijim njemačkim gradovima kao što su Munchen, Stuttgart, Ulm, Rosenheim, Augsburg ili Karlsruhe. Cijena od 9,00 kn odnosi se i na putovanja od Osijeka do Varaždina te Osijeka do Čakovca.

FLIXBUS akcija

U Hrvatskoj  je zelenom mrežom trenutno povezano više od 100 gradova iz kojih je moguće putovati do Italije, Slovenije, Austrije, Njemačke, Švicarske, Francuske, Nizozemske, Češke, Slovačke i Mađarske, a putem najvećih FlixBus čvorišta kao što je primjerice Munchen mogu se dalje planirati putovanja čak i do  Španjolske, Portugala i drugih najudaljenijih europskih zemalja.

Pametna i zelena putovanja dostupna svima

Na globalnoj razini FlixBusom je do sada putovalo 60 milijuna putnika kojima je na raspolaganju zelena mreža kroz 26 europskih država i 1200 destinacija s 200.000 dnevnih linija.

FLIXBUS akcija

FlixBus putnicima omogućen je besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatna prtljaga te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska. FlixBus aplikacija preuzima se potpuno besplatno te je dostupna i na hrvatkskom jeziku.. Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije šalju se obavijesti o promotivnim ponudama koje su dostupne isključivo za kupovinu karata putem aplikacije, dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti i QR kodu koji je zamjena za printanu kartu. Nemojte propustiti ovu akciju i jednostavno putujte na vaše željene destinacije.

Sve destinacije, frekvencije putovanja, veze te cijene mogu se provjeriti na www.FlixBus.hr ili putem mobilne aplikacije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here