Najbrže rastući europski start-up FlixBus, pokreće novi val direktnih međunarodnih linija do najljepših destinacija u Europi. Putnicima su tako od 6. travnja dostupne svakodnevne linije iz Zagreba, Crikvenice i Splita prema Sloveniji, Austriji, Italiji, Njemačkoj i Češkoj.

˝Od kada smo ušli u Hrvatsku prošle godine u lipnju, naš je cilj u zelenu mrežu spojiti što više destinacija iz Hrvatske sa što više destinacija diljem Europe. Time nastojimo omogućiti našim putnicima jednostavan pristup europskim gradovima, ponuditi im udobnost i doživljaj putovanja u našim zelenim autobusima po povoljnim cijenama, ali i olakšati dolazak turista u Hrvatsku.˝ – izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South.

Do sada su svi dijelovi Hrvatske povezani zelenim bojama s najvećim poslovnim, kulturnim i zabavnim centrima direktno kao što su München, Beč, Budimpešta, Frankfurt, Milano, Torino, Rim, Ljubljana, Prag i druga glavna čvorišta. U sljedeća 2 mjeseca otvorit će se brojne međunarodne linije iz cijele Hrvatske, ali i ući na nova tržišta u susjedne zemlje

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here