Fuliranje na Strossu već šestu godinu oduševljava svojim originalnim kreativnim programima, a do sada su ga obišla 2 milijuna posjetitelja. Life is a circus njihov je ovogodišnji moto, u novom ruhu i na novoj lokaciji. U sklopu Adventa u Zagrebu smjestili su se na prekrasnom zagrebačkom Strossmayerovom trgu, između Zrinjevca i Tomislavca.

Fuliranje na Strossu je zaista vrhunski gastrotainment

Čine ih vrsni restorani i barovi s posebno osmišljenim gourmet street food varijacijama. TU ćete pronaći sve od gulaša, istarske supe, brudeta i maneštruna, jela s roštilja, street sarmica do kreativnih burgera i raskošnog carstva sočnih kobasica. Fuliranje je otvoreno do 1. siječnja 2018.

Što donosi Fuliranje na Strossu?

S vama će suptilno fulirati restorani Time, RougeMarin, Murter − vrata Kornata, elToro, 50 burger&champagne bar, Mason.. Tu su i bistro Pod zidom, Kod Likote, Wurst bar i Berlin (prošlogodišnje najbolje kobasice Adventa). Predstavit će se i Meat the King, Red carpet kobasice, Lumperaj, Sljeme, Plac, Vruća kuća, Master Grill, Nonina tajna i Casa Blanca.

Fuliranje na Strossu

Fuliranje na Strossu

Osim već tradicionalnih germ knedli i knedličica, fritula i palačinki, tu su i browniji u kupki od slasne čokolade. Vaše će okusne pupoljke dovesti do ultimativne radosti i ručno rađene praline, macaronsi, murterske hroštule, apple pie fritula by Hromalić i churrosi.

Fuliranje na Strossu

Nešto što će vas dobro ugrijati…

Neobične kombinacije adventskih pića i napitaka spremno očekuju razdragana nepca. Zagrijat će i dušu i tijelo − od kuhanih i nekuhanih vina, punčeva, zimskih koktela, toplih čokolada, aromatičnih čajeva, pjenušaca. Ljubitelji raznih žestica uživat će u već tradicionalnim ginovima Pernod Ricarda, sjajnih domaćih rakija u najneobičnijim kombinacijama.

Za ljubitelje blažih okusa tu su Staropramenove zlatne pivske kapi. Partneri Ginglebells, Rakijarnica i Aura u tekućem su zanosu, a Gost&ona, T&T, Clown bar, TV bar i Mosorog, kreativno se zahuktavaju.

Fuliranje na Strossu

Fuliranje na Strossu

No to nije sve! Dofulirajte s vašim slatkim psećim ljubimcima, jer Pasja pekarna za njih je pripremila blagdanske slastice, ogrlice i kaputiće, a uskoro premijerno na Fuliranju otvaraju i pseći restač.

Fuliranje

Posebni doživljaji…

Za sve one koji lijepe trenutke vole zadržati u srcu kao dragu uspomenu, tu su idealni selfie pointovi. Zaustavite se kod velike Jamnica sanjke i kuglanice, Staropramenovog VW magičnog vozila. Nemojte propustiti ni razigrani Photo Boothique s cool dodacima za vaše otkačene fotke. Zaljubljene, no i one spremne za ljubav, čeka Kissing point pod imelom Radija 101.

Fuliranje na Strossu

Svi željni avanture na Fuliranju na Strossu zavirit će u Samsungov iglu i otploviti u budućnost. I to ne bilo kako, već u posebnoj VR fotelji.  Provjerite što se krije u Podborki priči Tele2, a na Clown kućici probajte žonglirati ili klaunirati s njihovom družinom.

Program za djecu

Fuliranje na Strossu za najmlađe donosi i Začarani grad Here be dragons s dječjim programima, dječji vrtuljak i dječji vlakić Cirkus. Svakog dana, osim ponedjeljka i utorka od 19 do 20 sati s njima će se družiti i učiti ih raznim vještinama i klaunska družina – žongleri, klaunovi i hodači na štulama.

Za ritmove i beatove zaduženi po kojima ćete pamtiti Fuliranje na Strossu su mladi urbani bendovi i odlični DJ’i. Plesat će se uz jazz, rockabilly, soul i pop ritmove – One Dread, Soul Stash, B&the bops, Maju Rivić i mnoge druge.

Posjetite Fuliranje na Strossu od odmah do 1. 1. 2018. Na Badnjak i Staru godinu (organiziramo i doček uz sjajan bend) zabavljate se od 12 do 03 h. Radno vrijeme i sve novosti pratite budno na: www.fuliranje.com i FB i instagram /Fuliranje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here