Fuliranje pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost. Dofulirajte i zafulirajte jer Life is a circus!

Otkrijte adventsko fulirsko carstvo na novoj lokaciji – zagrebačkom Strossmajerovom trgu, između Zrinjevca i  Tomislavca. Pod motom: Life is a circus  ulazite u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog.  Nespojivo je spojeno i sve to obojeno zimskim vrućim ritmovima, bojama, okusima i mirisima.

Fuliranje – carstvo dobre zabave!

Circus Gourmet Ring postaje utočište sladokusaca i sladostrasnih miomirisa – za sva vesela i razdragana nepca, uz neizbježne, lude kombinacije adventskih pića i napitaka. Zagrijat će i vaše tijelo i vašu dušu – od kuhanih i nekuhanih vina, punčeva,zimskih koktela,toplih čokolada,aromatičnih čajeva, kreativnih žestica, za svakoga ponešto.

Stižu i najbolji restorani i barovi, kopneni i morski, s takvim oblizekima da vam ni vječnost ne bi bila dovoljna da se u njima naguštate. Spremaju se posebne blagdanske gastrolije; od jela na žlicu, slanih zalogajčića, nezaobilaznog grilla s ponudom od koje će nepca pjevati, a i slatkoljupci će doći na svoje – osim već tradicionalnih germ knedlički i palačinki dočekat će vas još neka originalna slatka iznenađenja. Specijaliteti restorana Time, RougeMarina, Murter-vrata Kornata, elTora, 50 burger&champagne bara i Masona, uz još mnoge druge, suptilno će s vama fulirati na najjače.

Fuliranje

Life is a circus, a kakav bi to cirkus bio bez klauniranja? I zato će se Strossmayerovim trgom motati i s vama družiti klaunovi, štulaši (visoki nekoliko metara), gutači vatre, a svake večeri pripremaju za vas i poseban program od 19 do 20 h, nakon čega vlast na Strossu preuzimaju bendovi i DJ’i. Sletjet će i gatarica Cica koja zna sve o čukljevima i svemircima (malo se kuži i u politiku).

Fuliralo se i u 2016. Zanima vas kako? Provjerite u galeriji fotografija!

Kakvo je to fulranje bez dobre glazbe? Nikakvo! Stoga će se cijeli događaj obojiti dobrom glazbom i urbanim ritmovima cool bendova i DJ’a. Vidimo se od 30.11.2017.do 1.1.2018. – zafulirajte s nama !

Ps. Sve novosti budno pratite na web stranici i Facebook profilu.

Provjerite kako je na Fuliranju bilo prošlih godina.

Autor: PR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here