Putujete u Krakow, jedan od najljepših europskih gradova i tražite hotel koji će biti dovoljno blizu gradu za razgledavanje svih njegovih atrakcija, a opet dovoljno udaljen da se zaista istinski odmorite? Smješten u samostanu, sa stražnjim izlazom u crkvu, Hotel sw. Norberta pravi je odabir za vas.

SwNorberta-Krakow-Vikendmanijaci5

Svega pola sata lagane vožnje od centra Krakowa, u malom mjestašcu Nowe Brzesko, smjestio se hotel koji je po mnogočemu poseban. Osim što se nalazi u predivnoj građevini izgrađenoj još u davnom 19. stoljeću, u prizemlju ovog hotela nalazi se muzej, kapelica, kongresna dvorana te restoran, dok su na drugom katu opremljene udobne sobe s pogledom na predivnu prirodu u okolici nadomak rijeke Vistule. Istina, hotel nudi isključivo twin i single use sobe, no za pravi odmor to vam i neće biti problem.

SwNorberta-Krakow-Vikendmanijaci3

Ispijanje kave u atriju hotela bit će poseban doživljaj, a privatna vrata koja vode do predivne barokne crkve odvesti će vas na misu, posjećujete li crkvu nedjeljom. Uz crkvu, ovdje je i manja kapelica koja vam je na raspolaganju cijelog dana, a nemojte se iznenaditi susretnete li u hodniku i pokojeg svećenika, jer ipak – vi spavate u samostanu.

SwNorberta-Krakow-Vikendmanijaci8

Tik do hotela i crkve smještene su i konjušnice, stoga, poželite li zajahati, dovoljno je spustiti se van iz sobe. Predivni krajolici koji okružuju hotel bit će sve što vam je istinski potrebno za napuniti baterije prije ili nakon razgledavanja središta Krakowa.

Hotel je dobar odabir ako želite odsjesti izvan grada, nadomak prirode
Hotel je dobar odabir ako želite odsjesti izvan grada, nadomak prirode

Poželite li rezervirati vikend za dvije osobe u ovom hotelu, to će vas koštati manje od 200 eura, a s ocjenom od čak 9,2 na Booking.com-u znate da vas čeka zaista pravi odmor.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here