LifeClass Terme Sveti Martin

www.spa-sport.hr
www.spa-sport.hr

Terme Sveti Martin jedinstvena su kontinentalna destinacija i odmorišni kompleks okružen zelenilom i predivnom prirodom. Zdrava hrana i lokalne namirnice čine jedinstvenu gastronomska ponuda, a stoljetna tradicija, nezaboravan i nadasve aktivan odmor čine ovo mjesto vašim idealnim odabirom. Moderan smještaj i jedinstven wellness odmor zaokružen u priču svijeta zdravih užitaka uvodi vas u destinaciju kupališnog turizma na samom sjeveru Hrvatske. Doživite Temple of Life i promijenite pogled na svijet. Treba vam kongresna dvorana ili mjesto za teambuilding? Pronašli ste svoju idealnu destinaciju. Svoj odmor možete rezervirati na ovom linku.

Krapinske toplice

www.krapinsketoplice.com
www.krapinsketoplice.com

Krapinske Toplice nalaze se u Hrvatskom zagorju. Četiri termalna izvora iskorištena su za kupališne komplekse koji se prostiru na 18.000 m2. Brojne atrakcije i wellness oaze neće vas ostaviti ravnodušnim. Uz to, iskušajte bogatu eno – gastronomsku ponudu tradicionalnih zagorskih jela. Avantura vinskim cestama vam zvuči zanimljivo? Našli ste svoje mjesto. Za one odvažnije, tu je vodeni centar Aquae Vivae s više od 160 vodenih atrakcija, a za one željne opuštanja tu je velik svijet sauna. Smještajnu ponudu možete provjeriti na linku.

Terme Tuhelj

www.terme-tuhelj.hr
www.terme-tuhelj.hr

Terme Tuhelj također se nalaze u Hrvatskom zagorju, 40 kilometara udaljene od Zagreba. Kupališni kompleksi bazirani su na samim izvorima termalne vode i ljekovitog blata, a možete birati između onih unutrašnjih i vanjskih. Očekuje vas udoban smještaj u hotelu Well, autokampu Terme Tuhelj i hostelu Vila, različiti wellness programi i programi koji uključuju korištenje sauna. Terme pružaju i mogućnost organizacije teambuildinga i kongresa. Smještajnu ponudu provjerite na linku.

Terme Jezerčica

www.terme-jezercica.hr
www.terme-jezercica.hr

Terme Jezerčica nalaze se u Donjoj Stubici.  Pronađite smještaj u udobnom hotelu s 47 soba, organizirajte kongres ili sastanak u suvremeno opremljenom kongresnom centru, opustite se u spa i wellness zoni i uživajte u vodenom parku s osam bazena. Svoja nepca nahranite u a la carte restoranu koji nudi tradicionalnu zagorsku kuhinju. Prirodne termalne vode u kompleksu toplica neće vam nedostajati. Posjetite toplice i isprobajte autohtonu masažu s ručno rađenim biljnim pindama. Ponudu provjerite na linku.

Stubičke toplice

www.hotelmatijagubec.com
www.hotelmatijagubec.com

Stubičke toplice nalaze se u blizini Medvednice u Hrvatskom zagorju na izvoru termalne i ljekovite vode. Isprobajte gastronomske delicije, uživajte u nekom od spa i wellness paketa, saunama, masažama i plivanju u jednom od bazena. Specijalna bolnica opremljena je suvremenom medicinskom opremom koja će zadovoljiti potrebe svih pacijenata, čak i one kojima je potrebna jedinstvena masaža. Posjetite ovu destinaciju zdravlja i gostoljubivosti, a svoj smještaj rezervirajte na linku.

Daruvarske toplice

www. daruvarske-toplice.hr
www. daruvarske-toplice.hr

Daruvarske toplice nalaze se u Daruvaru, nedaleko od parkova prirode Papuk i Lonjsko Polje. U sklopu toplica nalazi se specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju. Uživajte u različitim oblicima terapija, masaža i ostalih medicinskih programa. Za one sportskog duha tu su različiti animacijski programi, a za one željne opuštanja pripremili su ljekovite wellness programe i tretmane za njegu tijela. Dostupni su i teambuilding i rekreacijski programi na bazenu s termalnom vodom.  Informacije o ponudi potražite na linku.

Bizovačke toplice

www.bizovacke-toplice.hr
www.bizovacke-toplice.hr

Bizovačke toplice nalaze se u blizini mjesta Bizovac. Ponuda u toplicama uključuje 9 unutarnjih bazena od 1500 m3 s temperaturom vode do 33 stupnja. Uživajte u whirpoolu, zračnim masažama i vodenim toboganima. U toplicama je moguća organizacija rođendanskih proslava, kino projekcija i drugih animacijskih programa. Odsjesti možete u hotelu Termia sa 130 ležajeva, a svoja nepca nahraniti u jednom od 4 restorana. Ostale informacije provjerite na linku.

Istarske toplice

www.istarske-toplice.hr
www.istarske-toplice.hr

Istarske toplice nalaze se na istarskom poluotoku u blizini Poreča. Doživite predivnu prirodu i uz toplice istražite stijenu Gorostas ispod koje se nalazi Sv. Stjepan, izvor ljekovite vode, a možete se opustiti i u istoimenoj vili. Uživajte u degustacijama istarskih vina i tartufa, raznovrsnoj sportsko – rekreacijskoj ponudi, masažama i ostalim wellness tretmanima. Isprobajte i fango, ljekovito blato s posebnim načinom pripreme. Ponudu provjerite na linku.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here