Inspirirajte se za svoje iduće putovanje kroz fotografije mladih umjetnika koji su odlučili iskoristiti Instagram kao platformu za promociju najboljih Rumunjskih odredišta svijetu. Čuli smo već mnogo puta kako slika vrijedi 1000 riječi. Upravo je to moto 28 umjetnika koji su pod svojim Instagram profilima odlučili prezentirati ono najbolje od njihovih gradova.  Mi ćemo vam otkriti četiri profila i imena koja se kriju iza jednih od najposjećenijih rumunjskih odredišta.

#Bucharest by @silhouettes.ro

Ovaj mladi par amaterskih fotografa, osim što su na Instagramu stekli popularnost s velikim brojem pratitelja, upoznali su i jedno drugo. Ljubav je rođen preko Instagram profila te strasti prema lijepi fotografiji.

#Timisoara by @sorinpopa78

“My tip is to try to capture the lifestyle of the destination – shoot crowded streets, local people. They make much more evocative images”, riječi su tridesetosmogodišnjeg umjetnika Sorina Pope.

#Sibiu by @focussibiu

Sibiu je jedan od najvažnijih kulturnih i religijskih centara Rumunjske, te je 2007. zajedno s Luxembourgom bio europski glavni grad kulture. Upoznajte ga kroz objektiv mladog fotografa Sebastiana Marcocicia.

#Cluj-Napoca by @mihailonaca

Cluj-Napoca je treći najveći grad Rumunjske, povijesno središte i najvažniji grad Transilvanije te središte županije Cluj. Također je poznat kao rodni grad ugarsko-hrvatskog kralja Matije Korvina. Mihael Onaca donosi pogled na krad kroz svoj objektiv.

View this post on Instagram

He felt it was his lucky day ✨

A post shared by Mihail Onaca (@mihailonaca) on

View this post on Instagram

Straight for the castle 🏰 #mihailandhispigeons

A post shared by Mihail Onaca (@mihailonaca) on

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here