Istralandia – TOP vodena oaza Istre

Istralandia je prava oazu zabave i odmora u jednom u Istri. Odvaži se i doživi nezaboravno adrenalinsko iskustvo!

Znate li da je Istralandia dobitnik nagrade za 2. najbolji vodeni park u Europi? Čitajte tekst i saznajte zašto, a možda i osvojite 2 ulaznice za cjelodnevno kupanje.

Iako ljeto polako već odmiče i bliže nam se jesenski mjeseci, još uvijek ispred sebe imamo dovoljno dana ljeta za nezaboravan provod uz brojne aktivnosti koje ljetne temperature pružaju. Spustite se niz jedan od tobogana, zaustavite svoje srce barem na trenutak uz adrenalin koji će vam proteći tijelom i uhvatite jedan od visokih valova u najzabavnijem vodenom parku Hrvatske – Istralandiji.

Istralandia

Ovaj jedinstven i zanimljiv vodeni svijet koji se prostire na  čak 81 000 m2 udaljen je samo pet kilometara od obale mora, a nalazi se na izlazu s Istarskog ipsilona (izlaz Novigrad-Nova Vas), na cesti između Novigrada i Brtonigle. Neće vam biti problem pronaći ga, jer do njega vodi tisuću i jedan billboard, s kojeg god pravca Hrvatske krenuli. Dobar marketing moramo priznati, no uzalud i to, ako u konačnici proizvod ne drži vodu. U Istralandiji svaki od proizvoda drži vodu, i to pozamašne količine vode. Bez brige, smočit ćete se samo tako.

Zašto je Istralandia mjesto dobre zabave?

Istralandia nudi obilje razonode, opuštanje i uzbuđenja uz zajamčeno visoke doze adrenalina niz 20 različitih tobogana – s preko 1,6 kilometara cijevi od visokih i strmih za hrabrije, preko tobogana s gumenjacima do cjevastih tobogana, kao posljednjeg tehnološkog krika. Tu je i najveći bazen s umjetnim valovima u ovom dijelu Europe koji će vas zaljuljati kao da ste na otvorenom moru. Iako mislite da ste vješt plivač, ne morate brinuti, barem jedan val će vas sigurno potopiti.

Aquapark je namijenjen i starijima i mlađima, ali i obiteljima s djecom koja će svoju dozu adrenalina i zabave naći na dječjem tornju. Zaigrajte odbojku na pijesku, osunčajte se na jednoj od ”plaža”, pojedite dobar kebab ili zagrizite u komad svježe pripremljene pizze. Gladni biti nećete jer vas u Istralandiji uz brojne tobogane očekuje i čak šest gastro-punktova.   

Istralandia

Činjenici da je Istralandia zaista poseban i jedinstven Aquapark, u prilog ide i osvojena nagrada u Rimu 2014. godine za poduzetnički poduhvat godine u kategoriji novih parkova u Europi, odnosno „Oscara zabavnih parkova“, a prestižnu nagradu: „Europe’s Best Water Parks – 5. mjesto“, Aquaparku Istralandia dodijelio je dvije godine za redom Kirmes & Park Revue iz Njemačke, na najznačajnijem europskom sajmu atrakcija (EAS 2015 i EAS 2016 ) u kategoriji najboljih aquaparkova Europe u konkurenciji više od 300 aquaparkova.

Istralandia

Kad tome pridodamo i recenzije TripAdvisora, Aquapark Istralandia proglašen je drugim najboljim vodenim parkom u Europi u 2017. godini. Pakiraj ruksak i trk u Istru! Bolji završetak ljeta ne možeš isplanirati!

Istralandia

Želiš na kupanje? Osvoji dvije cijelodnevne standardne ulaznice.

Sve što moraš učiniti je na post na Facebooku u komentar napisati zašto bi upravo ti i tvoja pratnja trebali osvojiti dvije ulaznice za cijelodnevno kupanje. U igri možeš sudjelovati više puta, no, ne zaboravi označiti i svoju pratnju :) Nagradna igra traje od objave članka do srijede 16. kolovoza u 15:00 sati. Dobitnika ćemo objaviti u srijedu 16. kolovoza na Facebooku u 16:00 sati. Sretno :) Ulaznice su iskoristive do zaključno 14.9.2017. Sretno!

Otkrijte zašto je najzabavnija voda u Istri samo u Aquaparku Istralandia.

Adresa: Aquapark Istralandia, Ronki 1, 52474 Brtonigla
Telefon: 00385(0)52 866 900
Mail: info@istralandia.com
www.istralandia.com

Pratite Istralandiu na Facebooku i saznajte sve o aktualnostima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here