U blizini je Kopačkog rita i brojnih etno restorana, gdje se mogu kušati poznati slavonski specijaliteti pripremljeni po recepturi starih dana, te brojnih vinskih podruma.

Seosko gospodarstvo nudi smještaj u kući, koju je moguće iznajmiti i cijelu, a sastoji se od velikog dnevnog boravka, kompletno opremljene kuhinje s blagavaonicom, kupaonice te tri sobe s po tri ležaja. Potkrovlje čini prostrana prostorija s pogledom na okolna brda, a cijela kuća je opremljena ručno izrađenim hrastovim namještajem i starinskim uzorcima oslikanim po zidovima.

Ovo je klasičan primjer ugodno spojenog starog i novog, tradicije s modernim detaljima. U dvorištu se još nalaze i tri jednosobna te dva dvosobna apartmana. Tročlana obitelj, u čijem je vlasništvu ovo gospodarstvo, iz gradske vreve prešla u idiličnu prirodu Karanca, osigurala je svojim gostima zabavan program uz večernje karaoke, tamburašku i romsku glazbu, ukusnu domaću hranu, ali i razne sportske aktivnosti

Gosti također mogu sudjelovati u radovima u samom domaćinstvu, upoznati ostatak zajednice te ljubimce koji upotpunjuju cijelu sliku gospodarstva. Na raspolaganju su i dvije sale, idealne za poslovna i privatna okupljanja, a vlasnici kućnih ljubimaca mogu odahnuti jer će im se ovdje lako osigurati adekvatan smještaj.

Osim ugodnog smještaja i ambijenta seoskog gospodarstva „Ivica i Marica“ prilikom posjete možete posjetiti razne znamenitosti koje se pružaju u okolici. U blizini se nalazi Park Prirode Kopački Rit. Zbog velike biološke raznolikosti Park prirode Kopački rit je od 1993. godine uvršten u Popis močvarnih i vlažnih područja od međunarodnog značaja, sukladno odredbama Ramsarske konvencije. Više o PP Kopački rit možete pročitati ovdje.

Ukoliko se odlučite posjetiti ovaj kraj, „Ivica i Marica“ je gospodarstvo u kojem će vaši doživljaji biti na vrhuncu.

Više informacija potražite na www.ivica-marica.com

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here