Europski start-up FlixBus s najvećom međunarodnom autobusnom mrežom s početkom nove sezone i novim valom autobusnih linija širi mrežu linija kroz Istru i Kvarner. Više od 300.000 putnika prevezenih u posljednjih godinu dana pokazalo je trend kretanja putnika i iz ovog dijela Hrvatske.

Tako će od 14. lipnja iz Pule, Rovinja, Poreča, Umaga ili Rijeke i Pazina putnici moći otputovati do 15 novih destinacija u Italiju, Slovačku i Mađarsku. Gradovi poput Padove, Venecije, uključujući i dolazak na venecijanski aerodrom, Ljubljane, Maribora, Graza, Beča, Bratislave, Siofoka ili Budimpešte bit će dostupni svakodnevno. Sve dostupne destinacije i veze mogu se provjeriti na web stranici FlixBusa. Besplatan wi-fi, besplatna prtljaga, utičnica pored sjedala, više prostora između sjedala i mogućnost promjene rezervacije do 15 minuta prije polaska, dodatna su vrijednost i izbor za putnika.

˝Uz podršku lokalnog partnera, ujedno i najjačeg partnera s tog područja Brioni Pula, koji su uz nas od samih početaka, uspjeli smo učiniti Istru još zelenijom i dostupnijom. Osim što smo kroz interkonekcije povezali Istru s gotovo cijelom Europom, omogućili smo i jednostavniji dolazak turista iz svih krajeva Europe.˝izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE regiju. Brioni Pula su za potrebe širenja tržišta i jačanja poslovanja investirali u dodatnih 9 zelenih autobusa.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here