Tražite destinaciju za odmor u lipnju? Bilo da se radi o nekom kraćem vikend putovanju ili nešto dužem odmoru, za vas smo odabrali presjek najjeftinijih avio karata i destinacija koje će vas zasigurno oduševiti, a za koje nećete trebati posegnuti duboko u džep! Dakle, premite se, jer ove karte su zaista jeftine!

Od Budimpešte do Istanbula već za 584 kune!

Istanbul Četvrti

Zašto ne bi posjetili Istanbul, jedini grad na dva kontinenta ?Grad je zaista nešto spektakularno. Nije skup, ima brdo atrakcija i jako je lijep! Više o Istanbulu vidite ovdje, a svoju kartu možete po gore navedenoj cijeni kupiti ovdje.

Termin putovanja: 1.6. – 11. 6. 2015. godine!

Od Budimpešte do Rumunjske za svega 318 kuna!

Želite posjetiti Tagru Mures u Rumunjskoj? Niste planirali i nikad niste čuli za ovaj grad? Možda je vrijeme da malo proguglate jer avionska karta za 302 kune se ne propušta! Možete ju rezervirati putem stranice Wizz air zrakoplovne kompanije!

Termin putovanja: 6.6. – 9. 6. 2015. godine!

Od Budimpešte do Brisela za niskih 250 kuna po osobi!

Brisel

250 kune? To je zaista niska cijena. Svoju kartu možete rezervirati putem stranice Wizz air zrakoplovne kompanije!

Termin putovanja: 12.6. – 15. 6. 2015. godine!

Kako vam zvuči Švedska, točnije Malmo iz Budimpešte za samo 343 kune po osobi?

Iako mi nismo bili, poznamo ljude koji su bili i koji tvrde da je Švedska predivna! Morati ćemo im vjerovati na riječ. ps. Rekli su da je država sama po sebi skupa, tako da je avionska karta najvjerojatnije najjeftinija stvar koju ćete platiti!. Možete ju rezervirati putem stranice Wizz air zrakoplovne kompanije!

Termin putovanja: 13.6. – 15. 6. 2015. godine!

A zašto ne u Waršavu iz Budimpešte već od 420 kuna po osobi?

Foto: Dennis Jarvis / Flickr
Foto: Dennis Jarvis / Flickr

Waršava je zaista lijepa, iako nas nije pretjerano oduševila, ima “ono nešto”. Možda joj zbog lošeg vremena nismo dali dvoljno prilike da nas oduševi, no sigurno imate načina kako provesti nezaboravni vikend u ovom gradu. Kartu možete rezervirati putem stranice LOT Airlines zrakoplovne kompanije!

Termin putovanja: 9.6. – 16. 6. 2015. godine!

Iz Budimpešte do Rima za samo 419 kuna!

RIM (8)

Mi smo u Listopadu 2014. godine bili prvi put u Rimu, i što da vam kažemo? Rim je Rim! Povijest, kultura, pasta, kiša, espresso, začini… mmm… Kad se samo sjetimo, vratili bi se natrag! Kartu možete rezervirati putem stranice Ryan Air zrakoplovne kompanije!

Termin putovanja: 9.6. – 13. 6. 2015. godine!

U London u Shopping za 566 kuna iz Budimpešte

London Shopping

London je prvi na listi uvijek kada radimo planove za putovanje. Nekako mu se iznova uvijek vraćamo, no nije nam žao. London je najljepši grad na svijetu! Kartu možete rezervirati putem stranice Wizz air  ili Ryan Air zrakoplovne kompanije!

Termin putovanja: 12.6. – 15. 6. 2015. godine! (primjer termina)

Jeftini letovi u lipnju iz Budimpešte (vidi na dnu iz Hrvatske)

Jeftini letovi u lipnju

Jeftini letovi iz Hrvatske

Jeftini letovi u lipnju iz Zagreba 2015

Trebate li savjet kako najjeftinije do Budimpešte? Kliknite ovdje.


Navedene avio karte odnose se na kombinacju najjeftinijeg odlaznog i najjeftinijeg povratnog leta iz destinacije u lipnju! Kako bi zaista dobili navedenu cijenu potrebno je istražiti nekoliko datuma u lipnjuza letove. Dodatne savjete kako do najjeftinije avio karte možete potražiti ovdje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here