Foto: Dennis Jarvis / Flickr

Tražite destinaciju za odmor u svibnju? Mi smo za vas odabrali nekoliko destinacija koje će vas zasigurno oduševiti, a za koje nećete trebati posegnuti duboko u džep! Dakle, premite se, jer ove karte su zaista jeftine!

Od Zagreba do Istanbula već za 1058kunu!

Istanbul

Zašto ne bi posjetili Istanbul, jedini grad na dva kontinenta? Mi smo se nedavno vratili iz Istanbula i bilo nam je prezakon! Nije skup, ima brdo atrakcija i jako je lijep! Više o Istanbulu vidite ovdje, a svoju kartu možete po gore navedenoj cijeni kupiti ovdje*.

Od Budimpešte do Rumunjske za svega 302 kune!

Želite posjetiti Tagru Mures u Rumunjskoj? Niste planirali i nikad niste čuli za ovaj grad? Možda je vrijeme da malo proguglate jer avionska karta za 302 kune se ne propušta! Možete ju rezervirati putem stranice Wizz air zrakoplovne kompanije!

Od Budimpešte do Brisela za fakat niskih 259 kuna po osobi!

Foto: Antonio Ponte / Flickr
Foto: Antonio Ponte / Flickr

259 kune? Pa to je manje od 130 kuna po smjeru! Tako je! Mi smo prošle godine bili u Briselu i ostali smo oduševljeni! Ovaj let u veljači smo i mi kupili, tako da ako planirate u Brisel, možda se i sretnemo :) Možete ju rezervirati putem stranice Wizz air zrakoplovne kompanije!

Kako vam zvuči Švedska, točnije Malmo ili Gothenburg iz Budimpešte za samo 431 kune po osobi?

Iako mi nismo bili, poznamo ljude koji su bili i koji tvrde da je Švedska predivna! Morati ćemo im vjerovati na riječ. ps. Rekli su da je država sama po sebi skupa, tako da je avionska karta najvjerojatnije najjeftinija stvar koju ćete platiit!. Možete ju rezervirati putem stranice Wizz air zrakoplovne kompanije!

A zašto ne u Waršavu iz Budimpešte već od 286kn po osobi?


Waršava je zaista lijepa, iako nas nije pretjerano oduševila, ima “ono nešto”. Tamo žive tete jednog od manijaka i zato nam je to jedna od destinacija u koju se iznova vraćamo! Kartu možete rezervirati putem stranice Wizz air zrakoplovne kompanije!

Iz Budimpešte do Rima za samo 331 kune!

Rim

Mi smo u Listopadu 2014. godine bili prvi put u Rimu, i što da vam kažemo? Rim je Rim! Povijest, kultura, pasta, kiša, espresso, začini… mmm… Kad se samo sjetimo, vratili bi se natrag! Kartu možete rezervirati putem stranice Wizz air zrakoplovne kompanije!

U London u Shopping za 579 kuna iz Budimpešte

London Shopping

London je prvi na listi uvijek kada radimo planove za putovanje. Nekako mu se iznova uvijek vraćamo, no nije nam žao. London je najljepši grad na svijetu! Kartu možete rezervirati putem stranice Wizz air  ili Ryan Air zrakoplovne kompanije!

Trebate li savjet kako najjeftinije do Budimpešte? Kliknite ovdje.


Navedene avio karte odnose se na kombinacju najjeftinijeg odlaznog i najjeftinijeg povratnog leta iz destinacije u svibnju! Kako bi zaista dobili navedenu cijenu potrebno je istražiti nekoliko datuma u svibnju za letove. Dodatne savjete kako do najjeftinije avio karte možete potražiti ovdje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here