Jeftine avio karte prije 5 godina bile su gotovo nepoznanica. No danas, zahvaljujući low budget avionskim kompanijama jeftine avio karte dostupne su za kupnju iz udobnosti našeg doma, a pri tome nerijetko budu dostupne po cijeni ispod 20 eura po smjeru – i niže!

Nije tajna da su jeftine avio karte ujedno i avio karte koje često nemaju uključenu dodatnu prtljagu, no zar je to bitno? Mi smo za vas odabrali nekoliko savjeta koji će vam osigurati da pronađete svoju jeftinu avio kartu za jednu od popularnih turističkih destinacija, već ovog ljeta.

  1. Putujte na mjesta na koja možda nikada niste planirali

Ključ savršenog odmora nije nužno putovati u destinacije koje imate na “visit” listi. Jeftine avio karte vam mogu biti dobar motivator da upoznate destinacije koje nikad niste planirali ni posjetiti.

  1. Svoje jeftine avio karte rezervirajte barem dva mjeseca unaprijed

Kako bi si osigurali najbolju cijenu, rezervirajte avio kartu barem dva mjeseca unaprijed. Pratite akcije na raznim stranicama svakodnevno i vjerujemo da ćete već ubrzo shvatiti na kojem principu avio kompanije formiraju svoje cijene.

  1. Pakirajte lagano

Kako smo već prije spomenuli, jeftine avio karte često nemaju uključenu dodatnu prtljagu, te ograničavaju na jedan manji komad. Probajte spakirati svoje stvari u ruksak – vjerujte, moguće je! Time štedite barem 30 eura za kartu, uzmemo li u obzir da je to cijena koju ćete platiti za jednu dodatnu torbu.

  1. Budite u toku

Pratite stranice avio kompanija više puta na dan, jer ponekad se može dogoditi da avio kompanija izda jeftine avio karte na tržište, a da je uvjet kupnja u iduća 24 sata ili manje.

  1. Pretražite stranicu VikendManijaka

Jeste li znali kako putem naše web stranice možete rezervirati svoje jeftine avio karte od svih zrakoplovnih prijevoznika na svijetu? Najniže cijene su zagarantirane! Vidi ovdje.

  1. Trebate savjet? Pitajte

Planirate na putovanje, a niste sigurni kada i kamo? Želite rezervirati jeftine avio karte, a ne znate kako? Pošaljite nam poruku na Facebook, rado ćemo vam pomoći u pronalasku najbolje opcije!

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here