Zima na sjeveru – u besplatnom vodiču saznajte sve o nezaboravnom zimskom provodu na sjeveru. Božićne dekoracije diljem trgovačkih centara, zimske jakne i niske temperature svima nam polako govore kako je zima zapravo vrlo blizu. Upravo je zato sada pravo vrijeme za planiranje zimskog odmora! Spremite se i krenite na jednodnevni izlet u neku od destinacija ili provedite vikend na sjeveru!

Zima na sjeveru – sve informacije na jednom mjestu

Kontinentalna Hrvatska, a posebice županije sjeverno od grada Zagreba imaju mnogo toga za ponuditi. U besplatnom vodiču “Zima na sjeveru”, na 12 stranica velikog formata, otkrivene su sve čari odmora na sjeveru. Upoznajte Krapinsko-zagorsku, Varaždinsku te Međimursku županiju i odaberite prave zimske sadržaje za sebe i svoju obitelj.

Zima na sjeveru

Saznajte više o najpopularnijim atrakcijama poput dvorca Trakošćan, Mlina na rijeci Muri ili Muzeja krapinskih neandertalaca u Krapini te spojite svoj turistički obilazak posjetom nekom od adventskih događanja. Upoznajte se sa smještajnim kapacitetima, istražite gdje možete na prave domaće specijalitete, a saznajte i što je novo na području sjevernih destinacija.

Donosimo vam i kupone s popustima

Na zadnjoj stranici vodiča čekaju vas kuponi s popustima, s rokom iskoristivosti u 2018. godini. Odmorite se u Čaroliji, uživajte u boci vina, skoknite na jednodnevno kupanje ili na adrenalinsku avanturu ili kupite božićni poklon. Za svakog ima ponešto, zato izrežite kupone i iskoristite svoje popuste na vrijeme!

Vodič je samo jedan od proizvoda agencije SCRIBO PR iz Čakovca koja iza sebe ima već nekoliko sličnih publikacija kao što su turistički vodič kroz Karlovačku županiju te turistički portal www.vikendmanijaci.com na kojem možete saznati sve što vas zanima o putovanjima u vlastitoj organizaciji.

Pročitajte i naše savjete o zimskim praznicima u Međimurju.

Svoj primjerak vodiča ”Zima na sjeveru” besplatno možete preuzeti ovdje.  

Naslovna fotografija: Miroslava Novak

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here