Volite robinzonski turizam, netaknutu prirodu i mistične doživljaje? Ovo je hotel baš za vas.

Kolarbyn Ecolodge je hotel 3 kilometra udaljen od mjesta Skinnskatteberg u Švedskoj, samo 2 sata vožnje od Stockholma. Poprimio je epitete najmističnijeg i najprimitivnijeg švedskog smještajnog objekta. Nalazi se u šumi, i upravo to mu daje posebnu čar.

Na recepciji će vas dočekati nasmijano osoblje. Možda ćete ih teže uočiti, jer recepcija je osvijetljena samo starim petrolejskim lampama i svijećama, kao i ostalih 12 kućica u kojima možete odsjesti. Svaka kućica ima 2 drvena kreveta i kamin. Ne morate se brinuti o neželjenim pogledima kroz prozore, jer prozora nema. Sve što vas okružuje je drveće, pokoji gost i tisuću nijansi zelene boje.

photo by www.deluxebattery.com

Kućice su dobro ukomponirane u prirodu i prekrivene su blatom i travom. Na krovovima rastu divlje gljive i borovnice. Tuševa i plaćenog doručka nema. Okupati se morate u obližnjem jezeru, a doručak, ručak i večeru pripremate sami na logorskoj vatri. Od gradske vreve i strke možete se opustiti u sauni – na jezeru.

photo by www.wildsweden.com

Ako će vam nedostajati zabave, i za to su pronašli rješenje. Foto safari na losove i dabrove i tečajevi preživljavanja čine se kao dobra ideje. Preporučujemo da ih posjetite u razdoblju od travnja do rujna.

Zanimaju vas iskustva iz prve ruke? Pogledajte video.

Ovaj idiličan odmor ima i svoju cijenu. Ponuda koja uključuje 3 noćenja s ostalim popratnim sadržajima stajati će vas nešto više od 4.700 kuna. Smještaj možete rezervirati na linku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here