Samo 50-ak kilometara od Zagreba nalazi se pravi mali termalni raj, idilično mjestašce u kojem svom zdravlju možete pružiti ono za čim žudi – antistress tretman. Zagorski će krajolik opustiti vaš um odvlačeći pozornost na prirodne blagodati i ljepote. Znamenitosti i atrakcije mogu popuniti vrijeme između višestrukih odmora. Sve to zaokružit će kvalitetna ugostiteljska ponuda ovog turistički naprednog područja Krapinsko-zagorske županije.

  1. Skočite u jedan od bazena u vodenom parku Aqaue Vivae!

Bogatoj ponudi jednog od najvećih vodenih parkova u Hrvatskoj – vodenom parku Aqaue Vivae, već smo se divili. Oduševljeni ponudom koju imaju, predlažemo da se zabavite i opustite uz više od 170 vodenih atrakcija. Slapovi, gejziri, podvodne masaže, masažne ležaljke nalaze pronađite u 5 unutarnjih bazena i jednom vanjskom.

Prijedlog za vodeni park Aqaue Vivae svidjet će se pripadnicama nježnijeg spola. Naime, otkrili smo da se tamo svakog petka održava nešto jedinstveno: STRESS FREE FRIDAY namijenjen svim ženama, prvenstveno onima koje u užurbanom životu ne stignu odvojiti vrijeme za sebe.

Dakle, drage dame, svakog petka, po cijeni od 250 kn, od 14 sati popodne očekuje vas svašta! Vrhunska hrana, zdravi sokovi, masaža stopala, 2 programa vježbanja, noćno kupanje uz pjenušac, korištenje svih vodenih atrakcija, tombola i još poneko iznenađenje. Zvuči kao odličan petak, pa pošalji poruku frendici s kojom bi se mogla opuštati u terminima 26.1., 16.2., 23.3., 20.4., i 18.5.

Vodeni park naći ćete u samom centru Krapinskih Toplica.

  1. Prenoćite u sobi gdje, osim kreveta, imate jacuzzi!

Za savršeni plan, izdvojit ćemo savršeno mjesto. Ono gdje svaaaaaka smještajna jedinica ima jacuzzi s ljekovitom termalnom vodom! Da, u hotelu Villa Magdalena svaka soba ima jacuzzi! Kada se načudite svom privatnom jacuzziju, odmorite se na balkonu ili terasi s kojih pogled puca ravno na zagorske brege. A ako vam jacuzzi neće biti dosta, hotelski wellness prava je oaza mira i opuštanja. Ona uključuje unutarnji bazen s grijanom vodom, fitnessom, whirlpoolom s termalnom vodom, četirima vrstama sauna, relax zonom. U toplijim mjesecima čeka vas prekrasna sunčana terasa uz vanjski bazen.

  1. Isprobajte zagorske specijalitete!

Kada stignete u Hrvatsko zagorje, isprobajte što to fino ljudi tog kraja od davnina spremaju i jedu. Zagorski bregi podarili su mogućnost spremanja fine domaće hrane, ali i fine kapljice – kvalitetno vino jedna je od prvih asocijacija na Hrvatsko zagorje. Ponudu nekih tradicionalnih zagorskih, ali i ostalih jela, pronađite u nagrađivanom restoranu hotela Ville Magdalene.hotel villa magdalena

U restoranu, koji je s lakoćom ušetao u međunarodni gastro vodič kao jedan od 30 najboljih restorana Hrvatske, pronađite i vinsku kartu koja je prevelika da biste njome proputovali u jednom vikendu – sadrži 50 vina! Razlog više da se Krapinskim Toplicama uskoro vratite i nastavite započeto putovanje!

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here