Na samom izvoru termalne i ljekovite vode u Stubičkim Toplicama smjestio se prestižni Hotel Matija Gubec. Svojom šarolikom i povoljnom ponudom privlači brojne posjetitelje i prolaznike. Samo 40-ak kilometara udaljen od Zagreba i isto toliko od slovenske granice, dugom tradicijom gradi identitet općine, ali i Krapinsko-zagorske županije.

Zakoračimo u termalnu bajku

Termalna izvorska voda Stubaka, kako popularno zovu Stubičke Toplice, poznata je po svojim ljekovitim svojstvima. Doprinosi liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma i, na kraju krajeva, fizičkog i psihičkog umora. Dolazi iz pravih dubina, pa joj je temperatura između 43 i 63 º C. Upravo visoka temperatura i bogat kemijski sastav čine vodu ljekovitom i savršenom za opuštanje. Doživljaje koje pruža kupanje u hotelskom bazenu, htjeli su u Hotelu upotpuniti, pa su omogućili korištenje modernih sauna. Za cjelodnevno kupanje i neograničeno korištenje wellness oaze kreirali su izrazito pristupačnu cijenu od samo 50 kn. Bazenski je prostor opremljen ležaljkama koje slobodno možete koristiti. Vanjski bazen, koji okružuju velika terasa i sunčalište, možete koristiti i ljeti i zimi. Da, dobro ste pročitali, ni snijeg vas ne mora spriječiti da se opustite u njemu.

Veliki izbor profesionalnih masaža

Da bi boravak u hotelu bio što kvalitetniji i opušteniji, Hotel Matija Gubec u kupališnim prostorima nudi pregršt profesionalnih masaža. Oni žele da njihov gost opusti um, ukočene mišiće i tijelo izloženo stresu kroz klasičnu, medicinsku ili sportsku masažu. Može i odabrati specijalni masažni tretman baziran na visokokvalitetnim masažnim uljima. Masaža uljem crnog kima, masaža uljem argana ili jojobe, hot stone masaža ili masaža kamenjem žada melem su za dušu i tijelo. Uz profesionalni tim fizioterapeuta koji individualno pristupa svakom gostu i savjetuje koju masažu odabrati, masaže su dio ponude na koju su u Hotelu izrazito ponosni.

hotel matija gubec

Savršeno vjenčanje ili poslovni sastanak uz savršenu organizaciju

Dugogodišnje iskustvo i dobre ideje navele su voditelje Hotela Matija Gubec da ponude kvalitetno rješenje za jedan od najbitnijih događaja u životu. Profesionalnost osoblja, bogatstvo gastronomske i vinske ponude te uređen prostor sa stilom tvore savršeni recept za vjenčanje bez greške. Mladence čeka poseban poklon – prigodno uređen Predsjednički apartman. U suradnji sa svojim partnerima, Hotel donosi raznovrsne popuste, a o njima više možete saznati na njihovoj web stranici. Isto tako, moguće je rezervirati salu za konferenciju i tamo održati svoj poslovni sastanak, team building i slično.

Priroda koja okružuje Hotel također pogoduje zdravlju

U brežuljkastom Hrvatskom zagorju, koje budi pregršt sadržaja za istraživanje, možete udahnuti svjež zrak i očistiti duh i tijelo. Također, možete naći mjesto na kojem se možete opustiti, zabaviti se s najbližima i pokloniti sebi ili dragim osobama odmor kakav zaslužujete. To mjesto je Hotel Matija Gubec koji se junački, jer dobio je ime po heroju, diči svojom tradicijom, profesionalnošću, pristupačnošću, udobnošću i kvalitetom. Spoj prirode i kvalitetnog pristupa turizmu stvara posebne ponude: vikend aranžmane po 840 kn, koji uključuju 2 noćenja s polupansionom, neograničeno korištenje bazena i wellnessa. A kada se nađete tamo, rado će za vas pripremiti tradicionalna zagorska jela, pa možete iskusiti sve posebnosti tog kraja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here