Znate situaciju kada online rezervirate smještaj u hotelu i na slikama sve izgleda perfektno, a kad ono u stvarnosti je katastrofa. Da fotografije mogu izvrnuti stvarno stanje već je davno poznata stvar. No mi vam donosimo popis od pet hotela čije fotografije svjedoče stvarnom stanju. Pogledajte na kakve lude ideje su došli diljem svijeta.

Icehotel, Švedska

Ice Hotel Sweeden Press Photo

Da, doslovno ledeni hotel i zasigurno jedini hotel na svijetu koji se svake godine nanovo podiže iz temelja. Izgrađen je u potpunosti od leda i snijega, a svake godine na njegovoj gradnji sudjeluje 50-tak umjetnika iz Švedske. U ovom hotelu sigurno nećete morati žicati za led.

De Lat Crazy House, Vijetnam

crazy-house-vietnam-visa-vietnam-embassy2

Alisa iz zemlje čudesa u ovom bi se hotelu osjećala kao kod kuće. Sve u ovom hotelu prkosi osnovnim zakonima fizike. Drveća rastu iz stropova, stubištima se hoda naglavačke a recepcija je svugdje, ali ipak nigdje. Definitivno mjesto za posjetiti i pobjeći od stvarnosti.

Montana Magica Lodge, Čile

Hotel-Montana-Magica

Ovaj hotel smješten je u pravom biološkom rezervatu i svojom pojavom je pravo eko čudo. Svojim izgledom u potpunosti se uklapa u okoliš a cjelokupno poslovanje temelji se na samoodrživosti. Pravi raj za sve koji se žele vratiti prirodi. No, nikako nemojte zaboraviti ponijeti sa sobom obuću za pješačenje, jer predivna priroda mami na boravak na svježem zraku.

Nine Hours hotel, Kyoto

9 hours hotel

Ovo je zasigurno jedini hotel na svijetu koji želi da što prije odete. Koncept je baziran na devetosatnom korištenju hotela. Znači, imate jedan sat da se otuširate, sedam sati da se naspavate i jedan sat da se spremite nakon spavanja. Tako jednostavno i tako učinkovito.

Huvafen Fushi Resort, Maldivi

130618026

Drvene kolibe na stupovima iznad mora? Može, svaki dan, cijelu godinu. Ovdje ste doslovno odsječeni od ostatka svijeta i do vas se može jedino brodićem. Kako vam se sviđa ideja da nakon spavanja skoknete direktno u more? Mi pristajemo odmah.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here