biciklistički vikend u Međimurju

Sve je spremno za pravi jesenski biciklistički vikend u Međimurju! 

Nedelišće će tako na dva dana postati domaćin stotinama biciklista i centar cikloturističkog srca Međimurja. Panamura – biciklistički maraton nas očekuje u subotu, u nedjelju je sve spremno za jesensku biciklijadu “Putevima općine Nedelišće”, a oba dana nas očekuje pravo sunčano jesenje vrijeme! 
 
Panamura nas vodi na stazu od čak 76 kilometara, s nešto više od 600 metara uspona i preko 40 kilometara makadama, te nešto manje asfalta i puteva diljem Međimurja. Od “panonskog”, do “murskog” dijela, preko međimurskih gorica staza će vas sve oduševiti. Ako pritom stanete na nekoliko minuta i na Mađerkinom bregu, ili pak pogledate strašnu i neukrotivu Muru ispunit ćete još i više ovaj dan novim iskustvima. 
 

Biciklistički vikend u Međimurju

 

Krećemo od Nedelišća, preko Črečana, Bogdanovca, prema Mađerkinom bregu i Štrigovi, kroz Sv. Martinu na Muri i kraj Mure prema Murskom Središću, najsjevernijem gradu Hrvatske. S samog kraja Hrvatske idemo prema Selnici, međimurskim bregima općine Sv. Juraj na Bregu kraj Šenkovca i preko legendarne staze Ksajpa natrag do Nedelišća. 
 
biciklistički vikend u Međimurju
 
Već su večeras, u petak,  na redu prva događanja u nacionalnom gimnastičkom centru ATON i to kao dio After Work programa. Od 17 do 19 sati vas pozivamo da navratite u Nedelišće gdje će se moći obaviti i posljednje prijave i registracije na Panamura MTB Maraton, kao i testirati odlični Haibike električni bicikli. Huni bike shop će tako predstaviti najnovije modele ovog zanimljivog hibrida električnog vozila i bicikla, kao i najnovije inovacije na biciklističkom tržištu.
 
Subota je pak rezervirana za prvi Panamura MTB Maraton na kojem se očekuje gotovo dvije stotine vozača iz svih dijelova Hrvatske i okolnih zemalja. Predprijave su završene, a startnine se mogu kupiti večeras i u subotu ujutro uoči starta u Atonu po 130kuna i uključuju poklon paket sponzora, ručak na kraju, električno mjerenje vremena, zanimljive nagrade za najbolje, ali i za neke inovativne kategorije. 
 
U nedjelju, nakon što saznamo tko je najbolji vozač(ica) na Panamuri, idemo rekreativno na biciklijadu stazama općine Nedelišće. Dvije staze, stotine rekreativaca i nadamo se sunčan dan, garancija su za odličnu zabavu za sve uzraste!
 
biciklistički vikend u Međimurjubiciklistički vikend u Međimurju
 
Naravno molimo i sve vozače, sudionike u prometu i općenito građane Međimurja da pripaze jer ovog vikenda uz stotine berbi se održava i velik broj manifestacija, biciklističkih događanja, ali i onih drugačijh. Pripazite, usporite i samo smireno, sunčana jesen je stigla! 
 
RASPORED DOGAĐANJA NA PANAMURA VIKENDU:
 
Petak 22.9. – ATON, Nedelišće
17:00 – 19:00 Predregistracije i prijave za PANAMURA MTB Maraton
17:00 – 19.00 Test e-bike bicikala by Huni Bike Shop
17:00 – 19:00 Preuzimanje i registracija e-bike bicikala za PANAMURA MTB Maraton
 
Subota 23.9. – ATON, Nedelišće
08:00 – 9:00 Prijave i registracije za PANAMURA MTB Maraton
08:00 – 9:30 Registracije s prethodnom prijavom za PANAMURA MTB Maraton
10:00 START PANAMURA MTB MARATONA
10:00 – 17:00 Vremenski limit za PANAMURA MTB Maraton
17:00 Proglašenje najboljih vozača u čak 6 kategorija

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here