Novi stil u kampingu sve više i više zauzima maha, a visoka kvaliteta, izdrživost, pouzdanost, trajnost i praktičnost karakteristike su mobilnih kućica i šatora. Ova vrsta odmora u prirodi naziva se glamping, i da, nećete proći jeftino. Glamping sigurno više nije nov pojam kod strastvenih kampera, a označava smještaj u luksuznim šatorima.

Interijer mobilnih kućica / photo vikendmanijaci.com
Interijer mobilnih kućica / photo vikendmanijaci.com

Što ih razlikuje od klasičnih šatora?

Ne samo da možete birati broj kreveta, već imaju kupaonicu, kuhinju i terasu ( ili više njih ). Šatori su čvrsto vezani uz tlo, a stabilnost i sigurnost ovih elitnih smještajnih objekata uvijek se s pozornošću ispituje. S lakoćom ih možete transportirati na drugu lokaciju.

Mobilne kućice / photo vikendmanijaci.com
Mobilne kućice / photo vikendmanijaci.com

Mobilne kućice – simbol prestiža budućnosti?

Mobilne kućice smještajni su objekti koje zauvijek možete zvati svojim kutkom za odmor. Modularne su proizvodnje što znači da se neovisno o veličini i težini mogu spojiti u jedinstvenu kuću koju nikad više nećete htjeti mijenjati. Stapaju se s okolinom i garantiraju visoku razinu privatnosti. Sastoje se od kuhinje, dnevne sobe, spavaće sobe, kupaonice i terase, a iskorištenost i personalizacija kućica ovisi o željama kupaca.

Interijer mobilne kućice / photo vikendmanijaci.com
Interijer mobilne kućice / photo vikendmanijaci.com

Glamping šatori savršeno se uklapaju u prirodu. Jednostavni su za postavljanje i transport, prostrani su i udobni i dizajnirani tako da zadovolje sve vaše potrebe. Glamura u njima sigurno ne nedostaje, a ako ste pobornici šumskog života, tradicionalan će vas izgled još više približiti ideji suživota s prirodom i svim onim što nam ona pruža.

Glamping šator / photo vikendmanijaci.com
Glamping šator / photo vikendmanijaci.com

Sve ovo zvuči idealno, ali kad razmislimo o cijeni, ovaj luksuz i elegancija masno će vas koštati. Cijene se kreću od 17.000, pa sve do vrtoglavih 50.000 € (uvećano za PDV) za koje dobivate potpuno opremljenu kuću po principu ključ u ruke. Izrada terase dodatno se naplaćuje. Prosječan vijek trajanja iznosi 15 godina.

Kuhinja u mobilnoj kućici / photo vikendmanijaci.com
Kuhinja u mobilnoj kućici / photo vikendmanijaci.com

Pozivamo vas da od srijede, 19.10.2016. pa sve do petka 21.10.2016. godine posjetite LifeClass Terme Sveti Martin i sami se uvjerite u neodoljiv izgled i privlačnost mobilnih kućica i šatora. Razgledati možete 15 modela mobilnih kućica i 4 glamping šatora proizvođača ADRIA, CRIPPA, NORD Produkt, CR Abitare, Luxetenten i Idea Forma. Kućice i šatori postavljeni su u sklopu 10. Kongresa hrvatskog kampinga kojeg organizira Kamping udruženje hrvatske.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here