Valentinovo ne treba biti samo u veljači! Razmazite se u sobi s jacuzzijem i kupajte se u vodenom parku Aqaue Vivae u Krapinskim Toplicama – BESPLATNO!

Valentinovo, kao što svi znamo, jedan je od najočekivanijih dana u veljači. No, mi smatramo da Valentinovo treba biti svaki dan. Ako tražite savršeni poklon za svoju bolju polovicu, čitajte dalje. Pronašli smo savršeno mjesto. Ono gdje svaaaaaka smještajna jedinica ima jacuzzi s ljekovitom termalnom vodom! Da, u hotelu Villa Magdalena  u Krapinskim Toplicama svaka soba ima jacuzzi! Ovakva romantika nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a za dobru zabavu u susjedstvu hotela možete potražiti vodeni park Aquae Vivae – jedan od najvećih vodenih parkova u Hrvatskoj.

Iznenadi dragu osobu našim poklonom – romantičnim paketom za dvoje u Villi Magdaleni KOji možeTE iskoristiti sve do 31.7.2018. Sigurni smo da će poklon tvoju bolju polovicu ostaviti bez daha! Stvorite sjećanja u Krapinskim Toplicama! No, to nije sve. NEKIM SRETNICIMA osigurali smo i DVA PUTA PO dvije karte za kupanje u vodenom parku Aquae Vivae.

Tražite poklon za Valentinovo? Osvojite vaucher za Villu Magdalenu – vodeći hotel u kontinentalnoj Hrvatskoj ili ulaznice za kupanje u Aquae Vivae – mjesto gdje je zabava zagarantirana 365 dana u godini

Kada se načudite svom privatnom jacuzziju, odmorite se na balkonu ili terasi s kojih pogled puca ravno na zagorske brege. Ako vam jacuzzi neće biti dosta, hotelski wellness prava je oaza mira i opuštanja. Ona uključuje unutarnji bazen s grijanom vodom, fitnessomwhirlpoolom s termalnom vodom, četirima vrstama sauna, relax zonom…

Valentinovo Villa Magdalena

Osim Ville Magdalene, ovaj kraj diči se i vodenim parkom Aquae Vivae! Ukupne je površine 18.000 m² i sastoji se od 5 unutarnjih i 1 vanjskog bazena ukupne površine preko 1.500 m². U takav je prostor uklopljeno više od 170 vodenih atrakcija (slapova, gejzira, podvodnih masaža, masažnih ležaljki). Posebna atrakcija je vodeni tobogan u unutarnjem bazenu s najvišom točkom od 5 metara i duljinom staze od 50 metara.

Valentinovo Aquae Vivae

Zamisli da cijeli dan provodiš samo istražujući ovo vodeno carstvo i zabavljajući se ili da u hotelu Villa Magdalena istražuješ zagorsku kuhinju i udobnost hotela!

Što su nagrade? 

 1. nagrada – Paket Wellnes romansa za dvoje (smještaj u luksuzno opremljenoj Spa Premium sobi s jacuzzijem te terasom, 1x doručak poslužen u sobi, 1x ekskluzivna večera u 5 sljedova, butelja vina ili boca pjenušca, neograničeno korištenje panoramske wellness & spa oaze, neograničeno korištenje fitnessa, 1x 30 min relax masaža, poklon bon za dodatne usluge) u Hotelu Villa Magdalena. (iskoristivo do 31. 7. 2018.)
 2. nagrada – Dvije cjelodnevne ulaznice za vodeni park Aquae Vivae (iskoristivo do 30. 4. 2018.)
 3. nagrada – Dvije cjelodnevne ulaznice za vodeni park Aquae Vivae (iskoristivo do 30. 4. 2018.)

Što očekujemo od tebe?

Veoma je jednostavno. Sve što moraš je u komentar na Facebooku ispod posta napisati tko je ta tvoja najdraža osoba s kojom želiš uživati i opuštati se. Možeš i označiti tu osobu i povećati šanse za osvajanje nagrade tako da i ona to učini. Naravno, ako još uvijek nisi lajkao našu Facebook stranicu, pozivamo te da to učiniš i dobivaš informacije o novim nagradnim natječajima. I da, imamo i zanimljiv Instagram profil. Klikni follow! Lajkanje i praćenje nije uvjet, no, priznaj da te zanima što su sljedeće nagrade.

Pravila nagradnog natječaja

 1. Priređivač nagradnog natječaja “Villa Magdalena i Aquae Vivae” je tvrtka Scribo PR (u daljnjem tekstu: Organizator). Nagradni natječaj priređuje se s ciljem promidžbe brandova VikendManijaci, Villa Magdalena i Aquae Vivae. Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju ova Pravila.
 2. Nagradni natječaj traje od objave posta u srijedu 31. 1. 2018. do ponedjeljka 5. 2. 2018. u 16:00 sati.
 3. Prihvaćamo komentare ispod posta na Facebooku najkasnije do ponedjeljka 5. 2. 2018. u 16:00 sati.
 4. Kako bi prijava bila pravovaljana trebaš u komentar na Facebooku ispod posta napisati tko je ta tvoja najdraža osoba s kojom želiš uživati i opuštati se.
 5. Maloljetne osobe nemaju mogućnost sudjelovanja u ovom natječaju.
 6. Svaka osoba može jednom sudjelovati u natječaju.
 7. Nakon isteka roka za prijave, u utorak 6. 2. 2018. nasumično ćemo odabrati pobjednike i objaviti ih na web stranici vikendmanijaci.com
 8. Pobjednici će se odabrati nasumično, koristeći aplikaciju Woobox. Nagradni fond obuhvaća 2 nagrade. Nagrade su sljedeće:
  Nagrada 1: Paket Wellnes romansa za dvoje (smještaj u luksuzno opremljenoj Spa Premium sobi s jacuzzijem te terasom, 1x doručak poslužen u sobi, 1x ekskluzivna večera u 5 sljedova, butelja vina ili boca pjenušca, neograničeno korištenje panoramske wellness & spa oaze, neograničeno korištenje fitnessa, 1x 30 min relax masaža, poklon bon za dodatne usluge).
  VAŽNO: korištenje moguće u terminima od nedjelje do četvrtka zaključno do 31. 7. 2018. Obavezna prethodna rezervacija termina 7 dana prije dolaska.
  Nagrada 2: Dvije cjelodnevne ulaznice za vodeni park Aquae Vivae (iskoristivo do 30. 4. 2018.)
  Nagrada 3: Dvije cjelodnevne ulaznice za vodeni park Aquae Vivae (iskoristivo do 30. 4. 2018.)
 9. Nagrade osiguravaju partneri u natječaju:
  – VIZIJA d.o.o., Mirna ulica 1, 49217 Krapinske Toplice
  – Aquae Vivae d.d. za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizam, Antuna Mihanovića 1a, Krapinske Toplice.
 10. Sudionici ne mogu potraživati nikakvu naknadu povezanu sa sudjelovanjem u natječaju.
 11. U nagradu nisu uključeni bilo koji drugi sadržaji osim onih izričito navedenih.
 12. Dobitnici nagrada imaju mogućnost iste iskoristiti kako slijedi:
  – 1. nagrada – najkasnije do 31. 7. 2018.
  – 2. nagrada – najkasnije do 30. 4. 2018.
  – 3. nagrada – najkasnije do 30. 4. 2018.
 13. Nagradni natječaj može se izvanredno prekinuti u slučaju nastanka okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo na promjenu pravila natječaja u slučaju postojanja za to opravdanog razloga.
 14. Organizator nagradnog natječaja pridržava pravo da ne dodijeli nagradu ako se utvrdi da je korisnik u nagradnom natječaju sudjelovao u suprotnosti s pravilima i uvjetima nagradnog natječaja.
 15. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze Organizatora prema dobitniku. Ako se dobitnik ne javi u roku od mjesec dana od proglašenja dobitnika, Organizator nagradnog natječaja pridržava pravo da dobitnika poništi.
 16. Nagrade nije moguće zamijeniti za novac ili bilo koju drugu nagradu. Prijenos nagrada na treću osobu nije moguć. Jedna osoba može osvojiti samo jednu od navedenih nagrada.
 17. Sudjelovanjem u natječaju svaki sudionik prihvaća navedena pravila.
 18. Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije povezan s društvenom mrežom Facebook. Facebook ne sponzorira, ne podržava i ne organizira ovaj nagradni natječaj. Sve informacije i nagrade osiguravaju partneri natječaja.
 19. Svaka povreda pravila automatski isključuje sudionika iz natječaja.

Pozivamo te da pratiš Villu Magdalenu i Aquae Vivae na njihovom Facebook profilu, Instagram profilu i web stranici. Opusti se i uživaj u Viili Magdaleni I zabavi se u Aquae Vivae!

Sve informacije o rezervacijama u Villi Magdaleni i Aquae Vivae možeš dobiti direktnim kontaktom na:

Villa Magdalena:

Aquae Vivae:

________________________________
Ako imaš dodatnih pitanja o nagradnoj igri, obrati nam se na info@scribopr.com

SRETNO!

NAGRADNI NATJEČAJ – Nekog od vas vodimo u Villa Magdalena, a osigurali smo i ulaznice za kupanje u Aquae Vivae Krapinske Toplice. Uvjete sudjelovanja saznaj na linku 3,2,1 kreni. Sretno :) #vikendmanijaci

Posted by Vikend Manijaci on Dienstag, 30. Januar 2018

DOBITNICI:

1. nagrada – Filip Ećimović
2. nagrada – Katarina Benčina
3. Nagrada – Marina Mikendić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here