Putujete u London i tražite smještaj? Palmers Lodge Swiss Cottage mogao bi biti pravi odabir za vas. Iako smješteni u Camden Town-u koji i nije centar grada, ovaj hostel ima “ono nešto” zbog čega se vrijedi posegnuti i koju zonu dalje.

Palmers Lodge Swiss Cottage (1)

Kad velimo da hostel nije u centru, nemojte misliti da je “tamo negdje iza tregera”, jer ovaj predivni višestruko nagrađivani hostel udaljen je od West Enda svega 3 kilometra, što ni pješke nije neka strahota, uzmemo li u obzir kako je London velegrad, a ne grad.

Palmers Lodge Swiss Cottage (3)

Predivan interijer zgrade koja je od povijesnog značaja za grad nudi privatne sobe, ali i “dorms”, sobe koje možete podijeliti s totalnim stranica, a tu su na raspolaganju i zajedničke prostorije kao što je dnevni boravak i Chapel bar gdje se možete podružiti s vašim tek upoznatim cimerima. Naravno, kao i svaki ozbiljan hostel, i Palmers Lodge Swiss Cottage na raspolaganju ima i praonicu rublja, tako da ne morate brinuti hoćete li sa sobom ponijeti dovoljno prtljage ili ne.

Palmers Lodge Swiss Cottage (6)

Osobni savjet, nemojte se bojati rezervirati sobu s više kreveta jer najgora stvar koja vam se može dogoditi je ta da će vas usred noći probuditi zvučni orkestar nosnih svirača. London ima tu neku vibru gdje zaista nije bitno ništa drugo, već što više vremena provesti vani, na ulici, u pubu ili u razgledavanju nekih lokalnih atrakcija (kojih ovdje ne nedostaje). Zaključak: ako vam je važnije što bolje upoznati grad, ne trošite novce na privatne sobe, ionako sve svoje privatne stvari možete staviti pod ključ kada niste u sobi.

Palmers Lodge Swiss Cottage (7)

Najljepša stvar od svih je ta što je Palmers Lodge Swiss Cottage smješteni svega nekoliko minuta od jedne od najpoznatijih tržnica svijeta – Camden town-a. Shopping, tatoo shopovi, nezaboravni mirisi raznih kuhinja iz cijeloga svijeta ovdje su konstanta, a svatko tko putuje u London upravo ovaj dio grada nikako ne smije zaobići.

Palmers Lodge Swiss Cottage (2)

Rezervirajte ovaj hotel putem stranice Booking.com koja garantira najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu. Sudeći po ocijenama gostiju na Booking.com-u (8,2/10), Facebooku (4.3/5) i TripAdvisoru (4/5), Palmers Lodge je zaista nešto.

Foto:  Palmers Lodge Swiss Cottage Facebook stranica

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here