Jeste li možda već razmišljali kako i gdje provesti zadnji dan ove godine, i dočekati onu iduću? Poželite li okupiti ekipu i zaputiti se u neku od europskih destinacija, Krakow bi mogao biti dobar odabir.

Iako nije baš toliko blizu, iskoristite put do Krakowa (cca 7 – 8h) i zaustavite se u Bratislavi te napravite malu pauzu za ručak i kratko razgledavanje. Po dolasku u Krakow nećete biti razočarani jer ćete ubrzo shvatiti kako je ovo zaista predivna destinacija. Kada k tome pridodamo i odličnu vrijednost za novac, put će vam se svakako isplatiti.

Pink Panther’s hostel kao dobar odabir

Naša preporuka je da rezervirate Pink Panther’s hostel u samom starom gradu jer ćete ovdje za 3 noćenja izdvojiti svega 58 € po osobi, što je zaista odlična cijena za smještaj u samom središtu grada. Iako je ovo cijena za boravak u spavaonici s 12 kreveta, na raspolaganju su vam i privatne sobe s 4 kreveta, no one su ipak nešto skuplje (72 €), što no i dalje su jeftinije od boravka u hotelu.

>> Datumi: 30.12.2016. – 2.1.2017. 
>> Rezerviraj ovdje

Sudeći po ocjenama i komentarima onih koji su u ovom hostelu odsjeli, ovo je zaista vrlo dobar hostel s visokom ocjenom od čak 8.3/10!

Hostel na raspolaganje stavlja i zajedničku kuhinju te blagovaonu kao i ostale potrebne sadržaje koji će se pobrinuti da vam za vrijeme vašeg boravka bude zaista ugodno.

Više informacija potražite ovdje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here