Vodeni park Aquae Vivae smjestio se tamo gdje mu je priroda najviše pogodovala, u Krapinskim Toplicama gdje izvire jedna od najkvalitetnijih termomineralnih voda. Ovaj resurs koji im pruža majka priroda, voditelji vodenog parka veoma cijene i na njega su najviše ponosni.

Živa voda – carstvo zdravlja i vodenih atrakcija!

U Aquae Vivae za vodu koja ih krasi pjesnički kažu da „dodiruje svakog posjetitelja, prenosi mu svoju moć, energiju, toplinu”. Zbog svoje pH vrijednosti (7,3 – 7,8) stvara sklad tijela i vode, čuva zdravlje i dokazano usporava starenje. Obogaćena je kalcijem, magnezijem i hidrokarbonatom, a uskoro se otvara i novi svijet zdravlja unutar kompleksa – svijet sauna.

Vodeni park nosi naziv iz davnih vremena. Naime, stari Rimljani prolazili su ovim prostorima  i primijetili vodu koja izvire topla, kristalno čista i pitka. Nazvali su je Aquae Vivae, što u prijevodu znači živa voda, a živo je sve vezano uz poslovanje tog parka – ponuda je bogata i ljeti i zimi.

Aquae Vivae

Aquae Vivae ukupne je površine 18.000 m² i sastoji se od 5 unutarnjih i 1 vanjskog bazena ukupne površine preko 1.500 m². U takav je prostor uklopljeno više od 170 vodenih atrakcija (slapova, gejzira, podvodnih masaža, masažnih ležaljki). Posebna atrakcija je vodeni tobogan u unutarnjem bazenu s najvišom točkom od 5 metara i duljinom staze od 50 metara.

aqaue vivae

Posebne ponude za potpuno opuštanje

Oni se uvijek trude biti kreativni, pa su tako kreirali adventska i novogodišnja događanja. Dosjetili su se, dakle, da svake nedjelje prigodnim programima i radionicama za djecu, uz blagdanski ugođaj i glazbu, obilježe adventske nedjelje. Odlična je to ideja za obitelji koje žele svojoj djeci pružiti nezaboravne zimske blagdane.

Među spomenutim kreativnim ponudama našla se i jedna za pripadnice ljepšeg spola. Stress free Friday programom ženama se poručuje da rezerviraju jedno poslijepodne isključivo za sebe, za svoje želje i potrebe. Neka oslobode to vrijeme za druženje, opuštanje, odmor. Neka obnove pozitivnu energiju, upoznaju nove ljude i nove okuse kroz zdrave delicije.

Aranžman Stress Free Friday obuhvaća piće dobrodošlice, opuštanje u termomineralnoj vodi, refleksnu masažu stopala, pilates, jogu ili aqua aerobik, koktel večeru, gong kupku, poklone sponzora i razna iznenađenja. Program za opušteni petak u Aquae Vivae organiziraju svaki mjesec.

Novogodišnji doček za koji nisu potrebne haljine ni odijela

U vodenom parku organiziraju doček Nove godine. All inclusive paket za novogodišnji doček nude po pristupačnoj cijeni od 350 kn za odrasle i 175 kn za djecu (5 – 12 godina). Gosti koji se odluče na ovakav provod, moraju ponijeti kupaće kostime i dobru volju, jer će tako dočekati 2018. godinu. Uz ulaznice za vodeni park, u paketu su neograničena količina hrane i pića, program koji vodi DJ, karaoke show. U ponoć stiže šampanjac u bazenu i vatromet. Program će trajati od 19 sati do 3 sata iza ponoći.

Vodeni park Aquae Vivae diše punim plućima… Živi kao i voda koja izvire u blizini i koja je esencijalni dio, a živi i prosinac u vodenom parku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here