Odlučili ste ove zime posjetiti hrvatski sjever? Ideja je odlična jer događanja i prekrasnih lokacija tamo ne nedostaje. U jednom danu nećete uspjeti sve vidjeti, pa vam preporučujemo da izdvojite nekoliko dana, a možete i u nekom od brežuljkastih mjesta dočekati Novu! U tim će vam slučajevima možda trebati smještaj na sjeveru Hrvatske, a mi izdvajamo one čijim odabirom nećete pogriješiti.

Od najsjevernije točke naniže…

U najsjevernijoj općini Sveti Martin na Muri potražite smještaj u LifeClass Termama Sveti Martin, gdje se možete odmoriti, a u sklopu resorta i opustiti u wellnes i beauty salonima. U istoj općini, nalazi se i privatni oblik smještaja u Apartmanima i sobama Rea koji su se dosjetili osigurati bike garažu brojnim gostima koji Međimurje, između ostalog, posjećuju zbog dobrih biciklističkih ruta.

Na prijelazu iz brežuljkastog u nizinsko Međimurje nalazi se Čarolija. Čarobna kuća za odmor i još čarobniji studio apartman u suradnji s prirodom čine neodoljivu kombinaciju. U Slakovcu, gdje ih okružuje mir, tišina i poneki šumski zvuk, možete osjetiti komfor 21. stoljeća.

Čarolija

U donjem Međimurju možete se odmoriti u udobnom i modernom smještaju Hotela Panorama u Prelogu, a svoj boravak začiniti á la carte ponudom međimurskih i svjetskih kuhinja.

Na strani Međimurske županije koja se spaja sa susjednom Varaždinskom županijom, u Nedelišću, nalaze se Apartmani Štefanija. Za popust na noćenje u ovim apartmanima potražite kupon s popustom u Zimi na sjeveru.

… u Varaždinsku županiju pobliže

Tražite li mjesto na kojem ćete se odmoriti od užurbane svakodnevice gradskog života, smjestite se u Hotelu Turist koji je izgrađen po uzoru na stare varaždinske grand hotele.

Hotel Turist

U Varaždinskoj županiji također možete pronaći Hotel Varaždin koji nudi smještaj u 31 moderno i elegantno uređenoj sobi. Uz bogatu gastronomsku ponudu te najbolja vina lokalnih vinogorja, osjećat ćete se i više nego dobrodošli.

Hotel Varaždin

U Hrvatskom su zagorju i smještaji bajkoviti

Jeste li znali da postoji mjesto u kojem svaka smještajna jedinica ima jacuzzi? To mjesto je Hotel Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama, a boravak u njemu za vas će biti pravo punjenje baterija. Zvuči kao bajka, zar ne?

U Stubakima, kako popularno zovu Stubičke Toplice, na vas neće samo termalna voda imati ljekovit utjecaj, već i kvalitetan smještaj kakav možete očekivati u Hotelu Matija Gubec.

Nakon kriosaune, tretmana koji je zasnovan na principu izlaganja tijela ekstremno niskim temperaturama (-110 ̊ C do -190 ̊ C), odmorite se u jednom 267 kreveta koje nude međusobno povezana 3 objekta – Maksimilijan, Toplice i Dijana u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice.

Odlučite li se ovu zimu provesti na sjeveru, proučite neki od ovih smještaja i rezervirajte svoj zimski godišnji odmor.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here