Aktivni odmor jedan je od najpoželjnijih načina odmora u posljednje vrijeme. U međimurskom gradu Prelogu nalazi se svjetla točka turizma koja nudi potpuno zadovoljenje aktivnog duha. Hotel Panorama i DG Sport rekreacijski centar smješteni su tik uz najveće akumulacijsko jezero u Hrvatskoj, što im je dodatna pogodnost. Samo 100 kilometara udaljeni od Zagreba i u blizini mađarske granice, na odličnoj su poziciji za domaće i strane posjetitelje.

San ostvaren od temelja do krova u roku u godinu dana

Vlasnik Dražen Gregoraš imao je san… Zaljubljenik u sport, posebice rukomet, jednog je dana odlučio ostvariti taj san o sportskom objektu. Prije 6 godina izgradio se objekt od temelja do krova u samo 12 mjeseci, pa je tako otvoren već 2012. godine. Inicijator i vlasnik, spomenuti zaljubljenik u sport, svoje je inicijale upisao u naziv sportsko-rekreacijskog centra DG Sport. Da bi se ponuda objekta upotpunila, paralelno je sagrađen i Hotel Panorama. On svoj naziv nosi zbog prekrasnog pogleda koji se pruža s njegovih prozora i balkona.

Svi vole mogućnost izbora – multifunkcionalnost objekta

Glavna je odlika objekta, i ono na što su voditelji najviše ponosni, njegova multifunkcionalnost. Ovaj smještaj u Prelogu nudi sve! Aktivan odmor, hotelsko opuštanje i gurmanski užitak spojili su se na jednom mjestu. Centar je friendly prema svemu i svima, pa se deklariraju kao family, bike i sport friendly.

Aktivni odmor? Jer su dvorana, nogometno igralište s umjetnom travom, balon za tenis i teretana na jednom mjestu, pa gosti mogu zadovoljiti svoje potrebe za aktivnim odmorom.

Opuštanje? U Hotelu, koji je dio sportsko-rekreacijskog centra, moguće je naći opuštajuću oazu s finskom i turskom saunom i raznim masažama te kozmetičkim uslugama. Npr. za preplanuli ten na raspolaganju je moderni stojeći solarij.

Gurmanski užitak? Nakon raznoraznih aktivnosti, gosti kalorije mogu nadoknaditi u pizzeriji ili restoranu, a u sklopu objekta nalazi se i caffe bar. Udoban i moderan smještaj te mnogobrojne sportske sadržaje upotpunili su nečim čime se, kako kažu, izrazito ponose. Á la carte ponuda međimurskih i ostalih svjetskih kuhinja šlag je na torti.

2 + 2 = 4

Mladi tim stručnjaka osmislio je i pripremo nekoliko team building programa i izleta koji će firmama ili organizacijama omogućiti druženje i upoznavanje izvan stalnog radnog prostora. Međimurski krajolik pogodno utječe na kreativnost i opuštenost, a opušteno druženje jača timski duh i povećava zadovoljstvo. Timski duh i zadovoljstvo ključni su elementi produktivnosti, a produktivnost je uspjeh, zar ne?

Isto tako, produktivnost se očekuje i od sportaša. Mnogobrojni tereni pogodni su za sportske pripreme i ljeti i zimi, a blizina rijeke Drave osigurava dodatno mjesto za trčanje, vožnju bicikla ili šetnju!

U Prelogu u DG Sport rekreacijskom centru nema čega nema. U Kongresnoj dvorani održavaju se konferencije i seminari, u prostorima centra organiziraju se rođendani, a vrlo često i slave vjenčanja. To je smještaj u Prelogu koji ima sve!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here