„Ona se događa u mašti, ponekad je uspijevamo dosegnuti trenutkom, no kada nas posjetite, ona postaje stvarnost” ‒ ovako vlasnici Čarolije opisuju usluge koje nude: kuću za odmor, studio apartman i vinoteku. U Slakovcu, mjestašcu u gornjem Međimurju sjaje se 4 zvjezdice. Smještaj u Međimurju Čarolija ukomponirao je udobnost 21. stoljeća u očuvanu prirodu koja ga okružuje.

Smještaj u Međimurju Čarolija

U suradnji s blagodatima prirode

Iznimno ponosni na prirodno okruženje u kojem se njihove smještajne jedinice nalaze, i sami ističu i cijene „prostor počašćen blagodatima sunca i kiše, snježne i maglene zaštite”. Na njihovim terasama može se čuti tišina, udahnuti mir i osjetiti privatnost za koju je zaslužna lokacija.

Osim mira, tišine i svježeg zraka, priroda im je podarila glavnu blagodat međimurskog kraja: grožđe iz kojeg se radi vino. Ponosni na vina njihovog podneblja koja posjeduju primjerenu kiselost, svježinu i ugodnu aromu, otvorili su vinoteku. Ljubazni domaćini pobrinuli su se i da svoje goste upoznaju s ostalim blagodatima koje im priroda nudi. Tako sade vrt, organiziraju festival jagoda, tradicionalnu berbu kukuruza i žetvu. Gosti su uvijek pozvani.

Kuća za odmor ili studio apartman?

Čarolijini su smještaji čarobni velikim dijelom zbog komfora koji pružaju. Kuća za odmor počinje prostranim prizemljem u kojem su dvije prostrane spavaće sobe. Na galeriji se se nalaze dnevni boravak i kuhinja, a stol u blagovaonici dovoljno je velik za 10 ljudi. Kupaonice se nalaze u prizemlju i potkrovlju objekta, a svaka od njih ima muški i ženski toalet i tuš kabinu. Za čarobni zimski ugođaj, tu je i peć koju je moguće zapaliti.

Studio apartman sastoji se od 100 m² i sadrži potpunu opremu kao i kuća za odmor. Ovo je smještaj u Međimurju koji osvaja stilom, modernom tehnologijom i simpatičnim detaljima poput natpisa na vratima prostorija.

Osim smještaja, na raspolaganju je i dvorana za prezentacije i radionice sa svim potrebnim sadržajima za uspješan i produktivan sastanak ili team building. 

Lokacija za razne aktivnosti  

Slakovec, na prijelazu iz ravničarskog u brežuljkasti dio Međimurja mjesto je za razne aktivnosti u prirodi i na izvrsnoj lokaciji za istraživanje sjevera Hrvatske. Okruženo šumama, livadama i poljima nepresušan je izvor stazica za šetanje, trčanje ili vožnju biciklom. Također, u blizini se nalaze i teniski tereni koje možete iznajmiti. Svako godišnje doba nudi svoje čari: proljeće cvijeta, ljeto grije, jesen boji u šarene boje, a zima ugođaj boravka u kući učini romantičnim. U blizini Čarolije nalazi se Čakovec (7 km) i Varaždin (11 km), a za kupanje su Terme Sveti Martin udaljene samo 18 km.

Detaljnije o smještaju i preporukama za autohtonu gastronomsku ponudu potražite na njihovoj internetskoj stranici, a  kupon s 10 % popusta na smještaj u Međimurju Čarolija možete naći u nedavno objavljenom vodiču Zima na sjeveru.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here