Vrijeme darivanja sve je bliže, a mnogi od nas u zadnji čas razmišljaju o tome što pokloniti dragim osobama. To često rezultira stresom i gužvom u blagdanske dane. Ove godine olakšajte si taj problem tako da razmislite o božićnim poklonima iz domaće proizvodnje. Za njih se ne morate probijati kroz gužvu, a vodič Zima na sjeveru donosi vam kupone  s popustima.

1. Zlotno olje Posavec

Bučino ulje daje posebnu i specifičnu aromu mnogim jelima, a zahvaljujući bogatstvu nutritivnih ljekovitih spojeva, smatra se jednim od najcjenjenijih prirodnih lijekova. U Uljari Poljo Posavec možete pronaći kvalitetno 100% nerafinirano bučino ulje, u pakiranjima od 0.25, 0.50, 0.75 i 1 L. Na njihovoj internetskoj stranici možete pronaći već pripremljene blagdanske poklone. Osim što ih možete naručiti, možete ih potražiti u Dunjkovcu nedaleko od Nedelišća, na adresi Matije Gupca 5a.

zlatno olje posavec

2. Sortna vina Vinarije Kerman

Vinska kuća Kerman smjestila se na obroncima Sv. Urbana s kojih se pruža pogled na cijelo Međimurje. Želite li u tom pogledu uživati i usput nabaviti odličan poklon, odvezite se u Sv. Urban po neko od kvalitetnih vina poput graševine, pušipela, zelenog silvanca itd., a za traminac potražite popust u vodiču.

3. Vino iz Vinarije Dvanajščak-Kozol

Kažu da je stvaranje vina njihov život, pa su njihova vina i kvalitetna kao da im o tome ovisi život. U njihovom webshopu potražite neke od najkvalitetnijih međimurskih vina, a posjetite li ih na kućnom pragu rado će vas ugostiti. S kuponom iz vodiča, 7. butelju vam daruju.

4. Ručno oslikane šalice ili bočice iz EKO PROTEKTA

U EKO-PROTEKTU možete pronaći ručno oslikane suvenire od keramike i stakla. Dizajn možete birati ili naručiti sami, a više o prekrasno oslikanim šalicama, lončićima, vazama, svijećnjacima itd. pogledaje na njihovoj stranici. Na 3. proizvod poklanjaju 50% popusta, pa preuzmite vodič Zima na sjeveru i izrežite kupon koji vam pomaže u odabiru poklona.

božićni pokloni iz domaće proizvodnje

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here