Otkrivamo koje su Flixbus jesenske destinacije! Ugodne temperature, žive boje i bogati kulturni i društveni život europskih gradova odlična su motivacija za planiranje jesenskih putovanja. Na ljestvicama ovogodišnjih top jesenskih destinacija uz Budimpeštu, Prag, Veneciju, Barcelonu, Lisabon, Porto ili Rim našao se glavni grad Zagreb, ali se posebno istakla i Pula, a sve ih povezuje FlixBus.

Flixbus jesenske destinacije

Uz pomoć FlixBus aplikacije i nedavnog integriranja FlixBusa u Google mapu na kojoj su ucrtane sve FlixBus linije vrlo je jednostavno napraviti plan putovanja kombinirajući različite oblike prijevoza za obilazak željene destinacije. Za 29€ može se iz Zagreba stići u prekrasan Prag, a od tamo zelenim linijama posjetiti obližnji Karlovy Vary ili pak pitoreskni Brno koji je na samo 2,5 sata udaljenosti.

Isto tako, prema Veneciji FlixBusom možete stići iz Zagreba, Pule i Crikvenice i do 7x dnevno za već od 17€, a putovanje se može nastaviti prema Rimu koji je domaćom mrežom linija izvrsno povezan s ostatkom Italije. Do Rima se može putovati i direktnom linijom iz Varaždina i to 6x tjedno. Nešto bliža destinacija koju Zagrepčani preferiraju radi odlične hrane i domaće atmosfere je Budimpešta, a FlixBus je osigurao tri svakodnevne direktne linije za već od 14€. Za one koji žele iskoristiti puni potencijal dana tu je i noćna svakodnevna linija koja kreće u 21:30 kako bi u ranim jutarnjim satima započeli novi dan ispijanjem svoje omiljenu kave uz prekrasan pogled na Dunav.

Flixbus jesenske destinacije

Prema „European Best Destinations“, europskoj organizaciji sa sjedištem u Brusselu na listi najljepših jesenskih destinacija izdvojena je Pula što Hrvatsku ponovno svrstava u jednu od najpoželjnijih zemalja za aktivan i opuštajući odmor osobito za FlixBus putnike koji najviše stižu iz Italije, Mađarske, Njemačke i Austrije. Uključenjem u FlixBus mrežu omogućen je svakodnevni pristup Zagrebu, a time i nastavak putovanja prema gradovima kao što su Pula, Zadar ili Split koji u ovo doba godine privlače blagom klimom i bogatim kulturnim nasljeđem koje je moguće doživjeti u puno manjoj gužvi nego ljeti.

AUTOBUSNE LINIJE Polasci  Cijene dostupne na www.FlixBus.hr Direktna linija
Zagreb <> Prag, CZ Dnevno Od 29,00 € x
Zagreb, Pula, Crikvenica <> Venecija, IT

Dnevno

 

Od 17,00 € x
Varaždin <> Rim, IT Dnevno Od 39,00 € x
Pula, Zagreb <> Budimpešta, HU Dnevno Od 14,50 € x
Zagreb <> Amsterdam, NL Dnevno Od 58,00 €  
Zagreb <> Barcelona, SP Dnevno Od 58,00 €  
Zagreb <> Berlin, DM Dnevno Od 48,80 € x

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here