Trad food week donosi vam najbolje tradicijske specijalitete Karlovačke županije. Iako nam danas užurbani način života ne dozvoljava previše boravka u kuhinji, sad je vrijeme da se prisjetimo u kojim jelima su uživali stanovnici Karlovačke županije i guštamo u zaista ukusnim specijalitetima od 13. do 19. studenog 2017.

Među namirnicama koje se tu posebno ističu su gljive, divljač, šumski plodovi, slatkovodna riba, sirevi, zelje, med i mnoge druge iz kojih nastaju kulinarske rapsodije.

Trad food week – Tjedan tradicijske kuhinje

Ne trebate se brinuti kako i gdje ćete do recepata za pripremu tih rapsodija, jer vas gotova jela čekaju u mnogobrojnim restoranima diljem županije od 13. do 19. studenog za vrijeme trajanja Trad food weeka – tjedna tradicijske kuhinje.

Trad food week

U jelima možete uživati u sljedećim restoranima:

Osim što ćete nahraniti svoja nepca finim tradicijskim zalogajima, u sklopu Tjedna tradicijske kuhinje možete nešto i naučiti. Tako su za sve zainteresirane pripremljene dvije besplatne radionice.

Sve one koji žele više saznati o tradicijskim slasticama pozivamo da nam se pridruže 16.11. od 18:00 do 20:00 sati u bistrou Kastel na Starom gradu Dubovcu i nauče sve o slasticama na radionici ”Tradicijske slastice na drugačiji način” pod vodstvom Tine Uglješić, pokretačice food bloga Zelenarium.

Osim o slasticama, o važnosti lokalnih namirnica i njihovom utjecaju na imunitet možete naučiti dan kasnije, 17.11. u istom terminu u restoranu Gradina u Josipdolu gdje će Marko Bogdan iz Zdrawog kutka održati radionicu na temu ”Lokalnim namirnicama do jačeg imuniteta”. – OTKAZANO

Turistička zajednica Karlovačke županije poziva sve zainteresirane gurmane i one koji će to tek postati da istraže tradicijsku gastronomiju Karlovačke županije i posjete restorane čije posebno pripremljene jelovnike možete istražiti u nastavku. Želimo vam dobar tek!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here