Hotel Villa Magdalena spretno ostvaruje svoju viziju: postati vodeći mali hotel u kontinentalnoj Hrvatskoj prepoznatljiv po jedinstvenoj usluzi. Smješten u centru idiličnih Krapinskih Toplica, ovaj objekt priziva kvalitetom, udobnošću i ljepotom.

Hotel Villa Magdalena – dobitnici brojnih nagrada i priznanja

Nanizali su već nekoliko priznanja i nagrada: 3 godine zaredom proglašeni su najboljim malim hotelom u kontinentalnoj Hrvatskoj, a 2017. godine odabrani su za 3. najbolji wellness hotel. Što je najbitnije, osvrti njihovih posjetitelja vrve pohvalama. Tako mnogi ističu ugodan smještaj, ljubazno osoblje i odličnu hranu. Često svoje iskustvo i boravak nazivaju „odmorom za dušu i tijelo”. Zadovoljstvo gostiju njihova je glavna misija, za što su zaslužni motivirani i educirani profesionalci koji čine osoblje hotela. Osim toga, tu je inovativan pristup stalnom unaprjeđenju usluga te kvaliteta proizvoda i usluga.

Jacuzzi u svakoj sobi

Hotel se sastoji od 18 posebno dizajniranih luksuznih Spa Premium soba te 6 Spa Luxury Suiteova. U svakoj smještajnoj jedinici nalazi se jacuzzi s ljekovitom termalnom vodom i balkon/terasa. Na zadnjoj etaži hotela nalazi se wellness oaza mira i opuštanja – raj koji sadrži whirpool s termalnom vodom; finsku, bio, parnu i infra saunu; grijanu klupu, zonu opuštanja, zatvoreni bazen, masažne prostore te fitness. Osim za privatni odmor i opuštanje, Hotel nudi i mogućnost organiziranja poslovnih događanja. Vrhunski tehnički sadržaji i ostali uvjeti u dvije kongresne dvorane učinit će vaše poslovne sastanke, kreativne radionice, poslovne večere i team buildinge uspješnijima, kreativnijima i produktivnijima.

Prekrasni „zagorski bregi” koji okružuju Villu Magdalenu melem su za oči i čine prizor, koji vas dočeka čim otvorite oči, posebnim i ljeti i zimi. Prirodne ljepote, svježinu zraka i udoban smještaj upotpunjuje odlična gastronomska ponuda hotela. Kvalitetu cjelokupne ponude dokazuju i nagrade za restoran u sklopu Hotela, koji se nalazi pri samom vrhu najboljih hrvatskih restorana. U kuhinji će za vas tradicionalne zagorske okuse upotpuniti elementima modernih svjetskih kuhinja, inspirirani sezonskim namirnicama. Kako biste dokraja okusili sve čari Hrvatskog zagorja, otvorite vinsku kartu. Ona će vam pokazati put u više od 50 mogućnosti kvalitetnih i vrhunskih hrvatskih vina.

Spa paket, Wellness romansa, Medeni mjesec iz snova, Discovery paket… samo su neki od aktualnih paketa iz ponude, a više o sadržaju koji Hotel Villa Magdalena nudi možete saznati na njihovoj web stranici.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here