Pariz, Francuska

eiffel-tower-2000717_1280

Pariz je nadaleko poznata destinacija među zaljubljenima, a samim time i savršena destinacija za medeni mjesec. Pregršt muzeja, odlična hrana, zaista bogata povijest grada i odličan izbor hotela zadovoljit će i one najzahtjevnije.

5 Prag, Češka

Foto: Jiuguang Wang / Flickr

Osim što je poznati po dobrom pivu, Prag je od nedugo jedna od novo otkrivenih turističkih destinacija u kojima sve više i više novo vjenčanih provodi svoje prve bračne dane. Samo se zaputite u uske uličice ove metropole i brzo ćete otkriti neki romantični restoran u kojemu možete provesti zaista nezaboravnu večer.

4 New York, New York

Svima je već dosta New Yorka, no činjenica je da je taj grad još uvijek jedan velegrad koji neće tako brzo sići s ove ljestvice. Posjetite novu turističku atrakciju pod nazivom „Top of the Rock“ ili uhvatite ulaznice za „The Book od Mormon“ Broadwaysku predstavu. Ako vam je više do zabave, New York je poznat po dobrim klubovima i odličnoj zabavi koja traje doslovno od 0 do 24!

3 Las Vegas

Iako nam nije jasno zašto bi svoju bolju polovicu odveli u grad kockarnica, mnogu čine upravo to. No nije im za zamjeriti. Las Vegas nudi zaista odlične hotele u kojima se možete zavaliti u krevet i po cijele dane uživati zamotani ispod pokrivača. Ako vam to ne krene kako ste planirali, uvijek se možete spustiti par kata niže, jer vjerujemo da i u vašem hotelu ima barem jedan automat za kockanje!

2 San Juan, Portoriko

Iako smo o njemu nedavno pisali, San Juan jedna je od onih destinacija koja i nije toliko skupa za posjetiti (ako ste već „preko bare“). Predlažemo vam da provjerite novi Acacia Seaside Inn iz kojega se pruža zaista puno mogućnosti za razgledavanje cijelog otoka. Samo skoknite do turističke agencije u prizemlju i rezervirajte izlet svojih snova.

1 Hanoi, Vijetnam

Ovu ćete metropolu najbolje upoznati ako se na razgled grada zaputite pješice. Na svakom koraku ćete vidjeti kako i nije prošlo toliko puno od vijetnamskog rata, no ne dajte se smesti. Hanoi je zaista predivan grad u kojemu osim bogate azijske kuhinje možete upoznati predivne turističke atrakcije i još ljepše nacionalne parkove. Za one željnije malo manje aktivnog odmora, tu su i brojni resorti smješteni uz jedne od najboljih plaža svijeta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here