Što je valet parking?

Valet parking je parking usluga koja se razvila u Sjevernoj Americi i veoma je popularna u restoranima, trgovinama i drugim poduzećima. Muke po traženju slobodnih parkirnih mjesta su uvijek velike, pogotovo u situacijama kada ste u žurbi i možda već kasnite na let. Samostalno traženje parkirnog mjesta sada postaje prošlost jer će u ovoj situaciji to za vas obaviti netko drugi, i to na siguran način. Usluga ima svoju cijenu, a Stop and Fly se potrudio prilagoditi je svima.

parkingKako funkcionira Stop and Fly valet parking?

Stop and Fly je usluga koja se svakako isplati onima koji putuju sa Zagrebačkog aerodroma, a svoj automobil žele ostaviti na sigurnom. Parkiralište se nalazi u neposrednoj blizini aerodroma, što će i nevjernike razuvjeriti da je auto 100% siguran. Prije polaska u zračnu luku potrebno ih je nazvati, dogovoriti uslugu, a kad stignete na aerodrom, ispred samog ulaza čekati će vas njihovo ljubazno osoblje koje će preuzeti automobil, fotografirati i od vas tražiti da se potpišete. Slobodno zatražite dodatnu uslugu kao što je pranje vozila ili kemijsko čišćenje. Uz to, Stop and Fly garantira 100% sigurnosti što će potvrditi i Triglav policom osiguranja. Vi odlazite na put, a vaš automobil na sigurnom natkrivenom parkiralištu. Kad se vraćate i nestrpljivo čekate svoju prtljagu, nazovete i voalá – auto vas čeka ispred aerodroma. I to sve samo za 70 kuna po danu.

Dodatne informacije možete potražiti na njihovoj web stanici www.stopandfly.eu, na njihovom Facebook profilu ili pozivom na broj 091 188 4400.

P.S. parking 24 sata čuvaju nadzorne kamere i rotvajler Ben

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here