Prespavaj u Hostelu Subspace za vrijeme Adventa u Zagrebu – BESPLATNO!

Avanturist si i sa svojim prijateljem, prijateljicom, dečkom ili curom već duže vrijeme planiraš otići na vikend, ali ti tvoj budžet ne dozvoljava tu raskoš? Isto tako već dugo sigurno pričaš kako ćeš skoknuti na Advent u Zagrebu, no nikako da se spremiš? Sad više ne trebaš brinuti jer mi smo tu da te razveselimo i poklonimo ti 2 noćenja u hostelu Subspace u Zagrebu u terminu od 01.- 03.12.2017. Imaj na umu da Advent u Zagrebu počinje 02.12., stoga požuri s prijavom na nagradni natječaj i budi među prvima koji će postati fotke s predivnih zagrebačkih ulica za vrijeme Adventa!

U Hostelu Subspace spava se u kapsulama

Hostel Subspace nalazi se u samom centru Zagreba što ti omogućuje da brže i lakše dođeš do mjesta na kojima će se održavati Adventski sajmovi, pa čak i bez trošenja novaca na javni prijevoz. Ovo nije običan hostel u kojem spavaš u istoj prostoji s više ljudi, već ćeš se ovdje razvaliti u kapsuli. Da, dobro čitaš, a ako ne vjeruješ, pogledaj fotku!?

Hostel Subspace

Neobičan dizajn privlači sve više turista koji žele biti dio nečeg drugačijeg i avanturističkog. Ne samo da ćeš spavati u kapsuli, već će te obasjavati zvjezdano nebo zbog kojeg ćeš se osjećati kao u svemiru. Nakon možda ne tako dobrog putovanja do Zagreba tu ćeš se odmoriti kao beba, a ako ti zatreba terapija od puta ili samo želiš s nekim popričati uz kavu, tu je za tebe vjerno osoblje hostela koje će te u svakom trenutku saslušati.

Što očekujemo od tebe?

Veoma je jednostavno. Sve što moraš je u komentar na Facebooku ispod posta napisati tko bi bio oduševljen s idejom o spavanju u kapsuli. Možeš i označiti tu osobu i povećati šanse za osvajanje nagrade tako da i ona to učini. Naravno, ako još uvijek nisi lajkao našu Facebook stranicu (stvarno nisi? :O), pozivamo te da to učiniš i dobivaš informacije o novim nagradnim natječajima. Lajkanje nije uvjet, no, priznaj da te zanima što je sljedeća nagrada.

Pravila nagradnog natječaja

 1. Nagradni natječaj traje od objave posta u četvrtak 10.11.2017. do utorka 21.11.2017. u 11:00 sati.
 2. Prihvaćamo komentare objavljene najkasnije do utorka 21.11.2017. u 11:00 sati.
 3. Kako bi prijava bila pravovaljana, ne smiješ zaboraviti u komentar upisati tko bi bio oduševljen spavanjem u kapsuli nakon cjelodnevnog guštanja na Adventu u Zagrebu.
 4. Svaki natjecatelj može upisati najviše 2 osobe.
 5. Maloljetne osobe nemaju mogućnost sudjelovanja u ovom natječaju.
 6. Nakon isteka roka za prijave, nasumično ćemo odabrati pobjednika i objaviti ga ispod posta za nagradni natječaj.
 7. Pobjednik nagradnog natječaja kao poklon dobiva dva noćenja u Hostelu Subspace u Zagrebu isključivo u terminu od 01.-03.12.2017. kojeg osigurava partner natječaja – Hostel Subspace.
 8. Sudionici ne mogu potraživati nikakvu naknadu povezanu sa sudjelovanjem u natječaju.
 9. U nagradu nisu uključeni prijevoz i hrana već isključivo smještaj.
 10. Dobitnik nagrade ima mogućnost nagradu iskoristiti isključivo u terminu od 01.12. do 03.12.2017.
 11. Nagradni natječaj može se izvanredno prekinuti u slučaju nastanka okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo na promjenu pravila natječaja u slučaju postojanja za to opravdanog razloga.
 12. Nagradu nije moguće zamijeniti za novac.
 13. Sudjelovanjem u natječaju svaki sudionik prihvaća navedena pravila.
 14. Svaka povreda pravila automatski isključuje sudionika iz natječaja.

DOBITNICA: Martina Ušljebrka Kaurić

Subspace

Pozivamo te da pratiš Hostel Subspace na njihovom Facebook profilu, Instagram profilu i web stranici. Budi kul, budi u svemiru, spavaj u Subspaceu!

Sve informacije o rezervacijama u hostelu Subspace možeš dobiti direktnim kontaktom na:

+385 1 481 9993
+385 95 1626 444
booking@subspacehostel.com

Ako imaš dodatnih pitanja o nagradnoj igri, obrati nam se na info@scribopr.com

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here