Početna City break

City break

Što raditi kad u London putujete sami?

Putujete u London sami? Ne brinite, u ovom ćete gradu imati zaista puno opcija, a uz to sigurni smo da ćete upoznati neke nove, zanimljive ljude. Evo kako.

Proljetne promenade – subotama u Karlovcu

Karlovac je, osim što je poznat kao grad na četiri rijeke, poznat i kao ''grad parkova'', a najpoznatiji od njih je Promenada u samom gradskom središtu.

Putuješ u Dublin? Evo savjeta koje moraš znati

Putujete u Dublin? Otkrivamo vam savjete iz prve ruke koji će vam pomoći u planiranju putovanja u ovaj predivan grad na Irskom otoku.

5 razloga zašto provesti proljeće u Šibeniku!

Razmišljate li proljetne praznike provesti u nekoj od obalnih destinacija, ozbiljno razmislite o odlasku u Šibenik, jedan od najljepših gradova na Jadranu.

Vikend u Krakowu – sve što trebate znati

U Krakowu smo bili nekoliko puta i uvijek se iznova iznenadimo ljepotama ovog grada na jugu Poljske. Mnogi će pomisliti, ah što ću tamo, no vjerujte nam – Krakow neće razočarati ni jednog svojeg posjetitelja.

5 destinacija ispod 500 kuna za ovo proljeće

Mi smo za vas potražili neke destinacije koje jednostavno vrijedi posjetiti ove godine. Na nekima smo i sami bili, u neke planiramo, ali bilo kako bilo, na vama je da odaberete destinaciju u koju ste uvijek željeli, ali nikad niste otišli.

LONDON TIP: Jamie’s Italian u Covent Gardenu je «a must»

Ponukani ideologijom prehrane Jamie Olivera, odlučili smo posjetiti jedan od njegovih restorana, franšizu imena «Jamie's Italian» u samom središtu Londona, u Covent Gardenu.

Wieliczka rudnik soli – UNESCO atrakcija koju morate posjetiti

Zemlja je prepuna prirodnih ljepota koje nas okružuju, gotovo na svakom koraku. No, ipak, neka su mjesta od posebnog značaja i važnosti za čovječanstvo, pogotovo kada znamo da su ruke stotina osoba zaslužne za stvaranje jedne od najljepših turističkih atrakcija na svijetu.

Predmeti od lišća – jedinstven suvenir iz Londona

Konačno, po prvi puta sam na nekom putovanju naišao na smisleni suvenir koji to zapravo nije. Predmeti za svakodnevnu upotrebu teško da se mogu nazvati suvenirima, ovi zasigurno nisu imali tu namjeru, ali moram priznati da mi se ideja jako sviđa.

Guinness Store House – atrakcija Dublina koju ne smijete zaobići

Irska je poznata kao zemlja ljubaznosti, zelenila, malih leprechauna ali i izvrsnog piva. Guinness Store House pravo je mjesto za otkrivanje najpoznatije Irske pive.

S FlixBusom na TOP 5 destinacija početkom 2017. godine

U suradnji s Flixbusom dijelimo 2 karte za bilo koju destinaciju u FlixBus mreži iskoristive do 31.7.2016. Kako do nagrade? Saznaj u nastavku.

Dvorišta – Najzabavnije događanje u Zagrebu u Adventskom izdanju

Ovog prosinca Gornjim gradom Zagrebom širi se prisna blagdanska atmosfera - u gornjogradska dvorišta unosimo čaroliju Adventa! Nakon opetovanih zahtjeva i mnogobrojnih upita, Dvorišta - to "najzabavnije događanje u gradu" (Jutarnji list) - od...

Direktna linija od Zagreba do Innsbrucka za već od 27€

Najbrže rastući mobilni europski start-up FlixBus, jača mrežu međunarodnih autobusnih linija te prvi puta direktno povezuje Zagreb i Innsbruck u Austriji, a putovanje nastavlja sve do St. Gallena, Züricha i Basela. Tako od 15. prosinca...

S FlixBusom besplatno na Oktoberfest

Kako bi ponovo razveselili FlixBus putnika iz bilo kojeg dijela Hrvatske, organizirana je kratkoročna lutrija na Facebook stranici FlixBusa, s FlixBusom besplatno na Oktoberfest. Danas, 16.9., nakon 17h na ovoj društvenoj mreži, zainteresirani se mogu uključiti...