Avionom

Želite do Bangkoka ili Kuala Lumpura za 399 eura? Rezervirajte do 22. svibnja za putovanja od 1. rujna 2017. do 31. ožujka 2018. i uštedite do 45% u ekonomskom i poslovnom razredu.
Želite na odmor, a niste sigurni gdje? Razmislite o odmoru u Londonu, Bristolu ili Manchesteru i to po cijeni nižoj od 300 kuna za avio kartu.
Želite provesti vikend u Berlinu, posjetiti Brandenburška vrata, potrošiti 5 sati u Museumsinselu i popiti dobro njemačko pivo?
Iskoristite ovu nevjerojatnu ponudu koja uključuje povratno putovanje od Zagreba do Singapura za samo 2.003 kune po osobi!
Želite provesti Uskrs u Londonu? Istražite ponudu Ryan Aira koji donosi povratne avio karte iz Zadra do Londona za samo 325 kuna.
Iako se čini kao opasna zemlja za putovanje, Izrael je sigurniji nego što to mnogi misle. Posjetite Jeruzalem ili Tel Aviv te upoznajte predivnu povijesnu baštinu jednog od najdulje naseljenih područja na svijetu.
Pariz je jedan od onih gradova u koji svatko od nas želi otići barem jednom u životu. Mona Lisa, Louvre, Eiffelov toranj, francuska peciva, romantične promenade, sve nas to očekuje u ljubavnom središtu Europe.
Qatar Airways akcija - Dubai iz Zagreba samo 1576 kuna.
photo : VikendManijaci
Monarch Airlines nudi jeftine povratne avio karte iz Zagreba za samo 682 kune. Požurite :)
Tko još nije posjetio Atenu - sad je vrijeme. Letite Ryanairom iz Budimpešte povratno za samo 417 kuna.
Wizzair nudi jeftine avio karte iz Budimpešte za Gothenburg. Istražite Švedsku u veljači za samo 220 kuna.

Do Londona za samo 299 kuna

London, London. Neki ga vole, neki malo manje. U bilo kojoj kategoriji se nalazili, sigurni smo da ćete u Londonu ipak pronaći nešto po svom guštu.
Provedite Božić u Kopenhagenu i pripremite se za doček Nove godine. NorwegianAir nudi povratnu kartu iz Zagreba za samo 539 kuna.
Ryanair nudi jeftine povratne avionske karte na relaciji Pula - Frankfurt. Termin putovanja je krajem ožujka. Rezervirajte svoje putovanje na vrijeme.

najnovije

Forestland 2018: 48 sati, 50 DJ-eva, producenata i umjetnika

Forestland
Forestland 2018. u 48 će sati za sve zaljubljenike u elektronsku glazbu prezentirati preko 50 DJ - eva, producenata i umjetnika. Vidimo se u Međimurju.

Bajkovita Slovenija: Vikend u Bledu

Slovenija vas zove. Saznajte kako provesti vikend u Bledu, što vidjeti, gdje spavati i kako do njega stići automobilom ili vlakom!

Muzejski vlak: vožnja u kojoj ćete uživati

Jeste li ikad sjeli na vlak onako iz zabave? U Hrvatskoj možda jedino u lunaparku. No, u...

Valentinovo nije samo samo u veljači! – NAGRADNI NATJEČAJ

Valentinovo Vikend Manijaci
Valentinovo ne treba biti samo u veljači! Razmazite se u sobi s jacuzzijem i kupajte se u vodenom parku Aqaue Vivae u Krapinskim Toplicama - BESPLATNO! - VikendManijaci.com

Krapinske Toplice: što, gdje i kako?

hotel villa magdalena
Samo 50-ak kilometara od Zagreba nalazi se pravi mali termalni raj, idilično mjestašce u kojem svom zdravlju...